Преди "50 нюанса сиво" бяха ...

  • 05 февруари 2015 16:26

  • 2705
  • 0
Преди "50 нюанса сиво" бяха ...
©

В навечерието на премиерата на "50 нюанса сиво" решихме да ви припомним някои от филмите, които откриха пътя на дългоочакваната адаптация. В тях също е засегната темата за секса и психологията, както и за доминирането и подчиняването.

Фетишисткият секс вече не предизвиква толкова много противоречиви мнения, а това до голяма степен се дължи именно на филмите, които ще ви покажем днес. Истината обаче е, че от доста време насам на голям екран не е имало подобен филм, това го доказват и годините, през които са издадени лентите, които ще ви покажем днес.

Последно танго в Париж (1972)

Красива млада парижанка на име Жан (Мария Шнайдер) търси апартамент и среща Пол (Марлон Брандо), тайнствен американец, полудял от скръб след скорошното самоубийство на съпругата си. Мигновено привлечени един от друг, двамата започват бурна и страстна връзка, като дори не разкриват имената си. Докато Пол страда заради смъртта на жена си, Жана се готви за сватбата с годеника си Том (Жан-Пиер Лео). И животът на Жан, и животът на Пол се оказват дълбоко засегнати от странната им връзка.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2705 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини