Fuel Pass програма за отстъпки - иновативна технология в полза на потребителя

  • 05 февруари 2015 09:02

  • 1805
  • 1
Fuel Pass програма за отстъпки - иновативна технология в полза на потребителя
©

НИС Петрол България, част от НИС (Нефтена Индустрия Сърбия), еднa от най-големите вертикално интегрирани енергийни компании в Югоизточна Европа, представи на българския пазар иновативна програма за отстъки Fuel Pass в бензиностанции Газпром.

За първи път потребителите имат възможността сами да регистрират своята отстъпка, посредством Fuel Pass чип карта.

Бензиностанции Газпром е премиум бранд, предлагащ на своите клиенти висококачествени горива, отлично обслужване и богат избор на продукти. Като част от непрекъснатия стремеж да отговори на потребителските очакванията, както и да бъде надежден партньор на пътя, който прави всяко пътуване незабравимо преживяване, е и новото предложение на веригата – иновативната и функционална програма за отстъпки Fuel Pass.

Верига бензиностанции Газпром е първата такава на територията на България, а НИС Петрол България- първата компания, която инвестира в интергриране на широкоспектърна система с висока степен на сигурност, базирана на технологии ползвани в банковия сектор, която е и изцяло ориентирана към потребителите .

Корпоративната политика на компанията залага на обратната и постоянна връзка „клиент- търговец“, за това в избора e заложeно на приложение, базирано на технология, която позволява потребителите лично и директно да оторизира отстъпката си. Това не е просто програма за отстъпки, а решение, което дава пряк контакт с потребителите.

За компанията е важно да може отговори на потребителското търсене и нужди, а функционалността на системата позволява динамична промяна на условията и бенефитите, така че да се задържи интереса на потребителите и едновременно с това да отговори и покрие техните очаквания.

Самата чип карта е иновативна, със съвременен дизайн, който съчетава широк обхват на приложение и възможности.

Предимство на системата са отделните съставни профили, които индивидуализират отстъпките за всеки един тип клиент. Иновативното техническо решение позволява гъвкавост в предлагането на атрактивни отстъпки за клиентите на веригата.

Програмата на бензиностанции Газпром стартира със специални преференции и бенефити за потребителите, посредством интегрираните профили Happy Hour и Happy Sunday. Програмата скоро ще даде възможност притежателите на чип- карта Fuel Pass да се възползват от широкоспектърното приложение на технологията.

Това е заявка от страна на бензиностанции Газпром за бъдещо активно развитие на програмата не само като средство за регистринане на отстъпки, но и като услуги в полза на клиентите. Технологията има за цел бъдещо развитие и разшираване спектъра от възможности и бенефити за клиентите на верига бензиностанции Газпром.

Последвайте канала на

Novini.bg
1805 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.02.05 | 10:43

1
basi eftinata reklama! "prmium brand","visokoka4estveni goriva", drun drun, ko vqrva na takiva gluposti!

Добави коментар

Водещи новини