Жена изчезна край буйните води на Луда Мара в Петрич

  • 01 февруари 2015 17:33

  • 2658
  • 5
Жена изчезна край буйните води на Луда Мара в Петрич
©

Жена от Шумен, която била на гости в Петрич, изчезна, като опасенията са, че е станала жертва на буйните води на река Луда Мара тази сутрин, съобщи struma.bg.

Младата жена излязла да разхожда кучето си около реката в града, в района на кооперативния пазар. Веднага е уведомена полицията. Кучето е открито, но от жената нямало и следа.

Заради обилните превалявания, реката е много буйна и нейното ниво е много повишено.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2658 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.02.02 | 07:32

5
ТИКВАРЯ ББ е виновен ! Прокълнат е този бандит ! Само смърт и нещастия носи герберастина прост !

2015.02.02 | 07:32

4
Това престъпно правителство отново с проклетата Тиква, още няма и сто дена, а ужасиите зачестяват с пълна сила! За три месеца само, убийства, самоубийства, избягали престъпници, давещи се хора на път и над път, безработица и мизерия и високи сметки за ток!

2015.02.02 | 01:46

3
tozi lud pise gluposti i na tezi novini,---- dano sledvastia pat tozi maloumnik se udavi v rekata.Gospod da pomogne na milata jeniza da se spasi.

2015.02.02 | 01:45

2
KURVIZKO MAI TI SHTE YMRESH BOIKO PEDERASA SHTE VI YBIE
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.01 | 22:43

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

Добави коментар

Водещи новини