Кадиево се готви за приливна вълна

  • 01 февруари 2015 17:20

  • 2708
  • 3
Кадиево се готви за приливна вълна
©

Приливна вълна се очаква в пловдивското село Кадиево. Информацията потвърди кметът на Кадиево Стоян Чолаков, пише news7.bg.

Причината за очакваната вълна е изпускане на язовир Въча
заради прелелите реки в Родопите. Взети са мерки, за да не пострада населението в региона.

Междувременно, всички екипи на гражданска дирекция "Пожарна безопасност" са навън, с изключение на областите Ловеч и Плевен. Отводняват се в Пловдив, Асеновград , Смолян, Хасково, Ямбол и Бургас.

В област Бургас има нов порив на вятъра и едните екипи отстраняват ламарини и дървета, а другите се занимават с отводнителни дейности в Смолян и Кърджали.

В Кърджали прелива "Цанков камък". Има евакуирани хора близо до Джебел заради река Арда.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2708 3

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.02 | 07:18

3
Цанков камък не е в Кърджали, а между Кричим и Девин бе глупаци
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.02 | 00:02

2
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
КоМар

2015.02.01 | 19:52

1
И на Карлуково оградата е отнесена!

Добави коментар

Водещи новини