Два бургаски квартала са под вода след обилните валежи снощи (снимки)

  • 01 февруари 2015 16:39

  • 3999
  • 7
Два бургаски квартала са под вода след обилните валежи снощи (снимки)
©

Бургаските квартали "Долно Езерово" и „Лозово” са наводнени след снощните обилни валежи.

Над 120 къщи пострадаха след като водата наводни приземните етажи.

Обявено е частично бедствено положение.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3999 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.02.02 | 15:47

7
И природата е против нас и се бунтува когато Герб мутренската партия е на влас !
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.01 | 20:37

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
ей

2015.02.02 | 15:47

6
а бе другар ти да не си нацист... другаря ти Бойко не е виновен аз лично съм те видял как изхвърляш кутийка през прозореца на колата си. Ти си виновен за смъртта на сините китове в атлантическия океан... ти си виновен за глобалното затопляне... ти си виновен , че създавайки те твоите родители са сътворили в черупката на демократ-същество ...комунист..и понеже с интелигентност на платен професор надминаваш Вучков един съвет....пиий още една или си завриий партийната книшка в чайника...

2015.02.01 | 20:37

2
Не Бойко а ти Любомире си УНИКАЛЕН дърт педерас от Бургас хахахахах

2015.02.02 | 15:46

5
Всички гербери и герберки да си вървят по живо по здраво и да не се връщат повече в политиката. За такива некадърници няма място и най-добре да си дадат оставката докато е време да не ги изгони народа с камъни.

2015.02.01 | 20:42

4
Власта има друга работа изборите са делече.Като дойдат изборите ще дойдат да обещаят ще ви ОТВОДНЯТ.
аз

2015.02.01 | 19:02

1
яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини