Ситуацията в Поморие остава критична, но е овладяна

  • 01 февруари 2015 16:35

  • 2770
  • 4
Ситуацията в Поморие остава критична, но е овладяна
© Булфото

Заради обилните валежи и силни ветрове от последното денонощие, ситуацията в Поморие остава критична, но е овладяна. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. В тази връзка е свикан кризисен щаб, който от 6.00 часа сутринта, обследва критичните точки в общината.

Вятърът е югозападен със скорост от 17 до 24 м/сек. Има паднали дървета пред Читалище „Светлина 1939” и в двора на СОУ „Иван Вазов”. Екипите на Община Поморие са на място, за да овладеят щетите. Силният вятър изтръгна и покрива на Читалище „Просвета 1888”.

На територията на община Поморие са затворени пътните отсечки: Страцин – Просеник; Горица – Гълъбец и Горица- Гюльовца.

Временно е ограничено движението по пътя Поморие – Ахелой, където платното е залято. От пътната агенция препоръчват на шофьорите да използват маршрута Каменар – Каблешково. От Каблешково в посока към Ахелой пътят е отворен.

Кметът на Община Поморие Иван Алексиев предупреждава гражданите да бъдат внимателни, да се информират подробно и често за метеорологичната обстановка и по възможност да не излизат от домовете си поради опасността от падащи предмети.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2770 4

Коментари 4

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.02 | 07:33

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.02.01 | 21:01

3
tozi sizofrenik i maloumnik vav vsi4ki novini pise edno i sasto .Dano pukne vav ada i pove4e da ne se vijda tozi prostak i selski PEDERAS.
SMART ZA BOIKO YBIECA-SMART-SMART

2015.02.01 | 21:01

1
IBI SI MAIKATA BOIKOOOOO-DARTA PRODAJNA KURVOOOOOOOOO

2015.02.01 | 21:01

2
След като се върви срещу природата, тя си връща по някакъв начин.

Добави коментар

Водещи новини