Ураганът в Бургас подхвърля гараж във въздуха

  • 01 февруари 2015 15:09

  • 4142
  • 2
Ураганът в Бургас подхвърля гараж във въздуха
©

След бурята в Бургас, светофарът на кръстовището до „Кауфланд" в града се държи само върху един тънък кабел и заплашва да се стовари върху преминаващите автомобили и пресичащите хора, съобщава „Флагман".

Съоръжението е изключително опасно, но спешният телефон 112 остава безмълвен, разказват читатели на изданието.

Част от строителната техника на фирма Strabag, изграждаща нова автобусна спирка е пометена. Пречупени от силния вятър, кипарис и метален стълб на уличното осветление се стовариха върху храма „Свети Иван Рилски" до сградата на БСУ. При опит да бъде обезопасен районът, е пострадал тежко служител на Гражданска защита.

Метален гараж полетя в бургаския ж.к. „Меден рудник". Ламариненото съоръжение „кацнало" в близост до паркиран автомобил, пише Е-burgas. В комплекса летят и навеси от тераси, рекламни пана и табели.

Киното в бургаския ж.к. „Зорница" е под вода. Пожарникари отводняват търговския център, на чийто първи етаж се намира медицинска лаборатория, в която има скъпо оборудване. Заради акцията по отводняването улицата край центъра е отцепена от полицията.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4142 2

Коментари 2

Добави коментар
GERB

2015.02.02 | 09:24

2
nezakonni garaji i pri nas gi ima selqndura dal si garaja pod naem a kolata mu e ot vyn
АМИН!

2015.02.02 | 09:24

1
Вятърът жонглира с гаражи и стълбове а господата управляващи си мислят че са на цирк "Буш" - само гледат и пет пари не дават за народа!

Добави коментар

Водещи новини