Царят е гол, обяви новият председател на ВКС

  • 01 февруари 2015 10:53

  • 2948
  • 8
Царят е гол, обяви новият председател на ВКС
©

Трябва да си признаем, че царят е гол. Ако ние нямаме сетива за това какви са проблемите в съдебната система , няма да знаем как да ги решим.

Това обяви в предаването „На светло“ по Нова телевизия новият председател на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

Ако статуквото представлява лошото състояние на съдебната система, всички сме отговорни за него. Някои със своето действие, други със своето бездействие, подчерта той.

Сред колегите, които работят в системата, има лека апатия от това, че всеки път говорим за реформи, а те не се случват, допълни Панов.

По думите му болките са много, заровени са на много места. „Ако щете, да започнем от образованието, юристите излизат неподготвени. Съдиите трябва да бъдат добре обучени“, коментира той.

Да кажеш проблемите е първата стъпка, от там нататък пътят е по-сложен, категоричен бе той.

Помолен да коментира защо е бил наречен страхливец, Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет отговори: „Позволете ми с мълчание да подмина едно такова определение.

Относно изкзването на правосъдния министър, че „филмът е бил предизвестен“ (изборът за председател на ВКС, б.р.), Панов отвърна: „Не знам защо не гледахме заедно с правосъдния министър този филм“.

Относно призивите президентът да не подпише указа на Панов, новият председател ан ВКС бе изричен: „Смятам, че президентът със своята мъдрост ще реши този казус. В България всичко може да се случва, не очаквайте от мен да разшифровам поведението на моите противници“.

Последвайте канала на

2948 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
AJ4A

2015.02.03 | 14:45

8
А другарят Лозан Панов да обясни на всеослушание БИЛ ЛИ Е В КАЗАРМАТА и как така ЦЯЛ ЖИВОТ е заемал ВСЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИЧКИ, въпреки че на власт уж се сменяха противоположни по възгледи правителства????? Да обясни кариерата му дължи ли нещо на ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЖАН ВИДЕНОВ????
тикво управа=нечувана мизерия

2015.02.03 | 13:43

7
От толкова порно новини през последните дни показни убийства отново високи сметки за ток пълен нокаут на съдебната система се вижда краят на Тиквеният сбирщина кабинет 2 от него мирише на клозет!
ДАН

2015.02.03 | 13:19

6
Е,НАЙ ГАДНО Е И ЧЕ СИ ВЯРВАТ-А НАРОДА ДАЛИ ТАКА Е ?? ИЗЛАГАТЕ СЕ.
Тодор Живков

2015.02.03 | 13:19

5
Поредният плужек начело на ВКС. След него остават само слузестата лигава следа и смачканите му подчинени.

2015.02.03 | 13:18

4
Царят като е гол, синовете му не са голи.

2015.02.03 | 13:18

3
Не е вярно.Царят има доспехи.Той не е голТой има пари за да си купи нови дрехи!

2015.02.03 | 13:18

2
Царят не само, че е гол, но и крайно тъп. А вие го наричате "променен". С какво се е променил царя- нито е завършил някакво образование, нито е прочел втора книга. Просто му наредиха от американското посолство да се крие като мишок, за да не личи колко е тъп. По същия начин се крие американския посланик. И американския посланик и царя вършат антибългарската си дейност подмолно. А някой го наричат "променен". Е, кое му е промененото, на всички постове си върна старите кадри, а уж иска да постигне различни резултати. Сега ще се повторят старите събития, тоест бой с павета и бедност.
AJ4A

2015.02.03 | 13:18

1
Дааааааа, на всички постове се върнаха старите - КОМУНИСТИЧЕСКИ кадри, ама надали от американското посолство са ни натискали да назначим на възловите постове в държавата КРЕМЪЛСКИ ПОДЛОГИ И РУСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ, ДЕЦА И ВНУЦИ НА ПАРТИЗАНИ ИЛИ НА ШОФЬОРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!!!

Добави коментар

Водещи новини