Цацаров: Не познавам Сертов, но не му ли се приисква на всеки да изчезне

  • 01 февруари 2015 09:54

  • 2132
  • 3
Цацаров: Не познавам Сертов, но не му ли се приисква на всеки да изчезне
©

"Аз не познавам Сертов. Не го оправдавам, но си питам - не изпада ли човек в състояние, в което един ден да поиска да се качи на колата и да изчезне", заяви главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по повод изчезването и последвалото завръщане на първия шеф на ДАНС Петко Сертов.

"Сертов не е жертва на престъпление и не е извършил престъпление. Не трябва да се укорява МВР за това, че е издирвало Сертов. Около него се вдигна голяма истерия, той не заслужаваше такава истерия", посочи Цацаров в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Попитан за инициалите в тефтерчето на Филип Златанов, Цацаров отговори:
"На мен ми беше докладвано, че задържаното лице е готово да разкаже всичко. Той бе поискал споразумение за условна присъда. След това се случи така, че Златанов си промени отношението и предпочете мълчанието".

Найденова попита Цацаров - дали инициалите Д.П. означават Делян Пеевски или пък може би Доли Партън или Дарина Павлова.
"Какво пречи инициалите да са Доли Партън?", попита на свой ред обвинител №1 с усмивка.

Цацаров каза, че прокуратурата продължава да издирва братя Галеви съвместно със службите за сигурност, отбелязва "24 часа".

Последвайте канала на

2132 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пешо

2015.02.03 | 13:58

3
Не е проблем да изчезнеш, проблема е: кой ще плати за скъпото издирване? То започна по сигнал на Сертовица, и въпреки, че със сигурност е знаел, че го търсят и го призозават да се обади, ако е жив, Сертов се подигра с бедна България, и продължи да се крие. Затова, считам, че трябва да му се потърси наказателна отговорност и да покрие сумите, похарчени за издирването му, вкл. вертолетите. В противен случай у българите остава убеждението, че Сертов е богопомазан и не следва да плаща, а обикновените българи трябва да плащат, когато ги издирват, и когато издирват "богопомазани" като сертов.

2015.02.02 | 15:04

2
А ти цацка, редовно вършиш престъпления с бездействията си. Като те гледам как си се оял, не мога да си представя колко пари взимаш (и от кого)..

2015.02.02 | 15:04

1
Свинята долна,заяви в ефир,че е от Източна Румелия-откъсната територия от България и призната само от Турция !Пиел турско кафе-ще ми пиеш на чепа,шопар депесарски !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини