Цацаров: Нито Лозан Панов, нито Павлина Панова са гнили ябълки

  • 31 януари 2015 09:50

  • 3197
  • 10
Цацаров: Нито Лозан Панов, нито Павлина Панова са гнили ябълки
© Булфото

Наболели теми от света на прокуратурата коментира в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Той обясни защо Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е невинен, по думите му, „простичко и ясно“.
„Месец ноември 2013 МВР внася в МС нов закон за МВР. МС приема този закон без нито една забележка. На 19 юни 2014 г. този закон е факт. Дяволът е в детайлите. Дяволът е в детайлите на този закон. Там се предвижда, че ред престъпления, сред които това, в което са обвинени бившите директори на СДОТО, са престъпления само ако са извършени по време на война, военно положение или мисия в чужбина. Отпадането на тяхната отговорност води до отпадането на неговата отговорност. Въпросът защо е приет такъв законопроект не към мен“, посочи той.

На въпрос дали Цветанов наистина е подслушвал, обвинител номер 1 посочи: „Аз вярвам, че доказателствата, които разследващите прокурори са събрали отразяват действителното положение“.

За аферата „Костинброд“ главният прокурор бе категоричен: „Какво сме проследили, какво сме видели, няма как да ви кажа“.

Относно мистерията къде е Христо Бисеров Цацаров бе категоричен: „Бисеров отива на съд, това е. Тези спекулации за Бисеров трябва да спрат“.

Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в обаче подчерта, че не може да каже къде е соченият за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо.
„Наложена му е най-леката мярка от Апелативния съд -подписка. По действащия наказателен закон, подписката не изисква никакво подписване. Максимумът, който прокуратурата може да направи е да протестира наказателната процедура, каквото е направила. Казусът „Брендо“ е в ръцете на Софийския апелативен съд. Няма да променим нищо, докато не променим закона“, заяви Цацаров.

На въпрос какво би казал на майките на децата, коти са под земята, а убийците им им пращат съобщения по Скайп, Цацаров отбеляза: „Аз и моите колеги ще предложим експертни решения. Това безумие трябва да спре или поне да бъде отсечено докъдето е било“.

Главният прокурор обясни и защо се бави екстрадицията на Цветан Васиелв:
„Делото за екстрадиция в Белград не е започнало, защото в цяла Сърбия имаше стачка на адвокатите. Според това, което зная последно, е постигнато споразумение, но какво ще се случи с Василев зависи от съда в Белград и тамошния министър на правосъдието“.

Относно избрания преди два дни нов председател на Висшия касационен съд Лозан Панов Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в коментира: „Изборът беше доста силно състезание между двама силни кандидати. Защо не е компрометиращо да гласуваш за парламент с дистанционна машинка, а е вредно избирайки председател на ВКС? Не беше избран кандидатът, който някой хареса, който някой посочваше. Нито Лозан Панов, нито Павлина Панова са гнили ябълки“.

Последвайте канала на

3197 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2015.02.02 | 11:46

10
Дали са тези съдии гнили ябърки ? Вероятно да , но сигурно е чи герберастката ТИКВА ПРОСТА е гнилоч и трябва да я изхвърлим ! ВОЛЕН = ЦИПРАС ! ПРЕМИЕР !!!

2015.02.02 | 11:46

6
Ама Не Бойко а Волен се бие по самолетите, и не Бойко а Волен удри полицаи, така че по-скоро Волен ще влезе в затвора за 5 години хахахах

2015.02.02 | 11:46

9
Дали са тези съдии гнили ябърки ? Вероятно да , но сигурно е , чe герберастката ТИКВА ПРОСТА е гнилоч и трябва да я изхвърлим ! ВОЛЕН = ЦИПРАС ! ПРЕМИЕР !!!

2015.02.02 | 11:46

8
ВСИЧКО Е ЯСНО и ИЗВЕСТНО ! Народният , българският ИЗБОР е ВОЛЕН СИДЕРОВ ! Нашият Орбан , нашият Ципрас , нашето СПАСЕНИЕ, нашата НАДЕЖДА и БЪДЕЩЕ ! НИКОЙ ДРУГ ! ББ В ЗАТВОРА !!!!!!!

2015.02.02 | 11:46

7
Чакай бе комуне сидерастко, нали Волен беше Орбан, сега пък Ци8прас бил утре кой ще бъде СТАЛИ? пппппхапхпахпахахахахаха

2015.02.02 | 11:46

5
Много искаш борисов да влезе в затвора нали комуне мръсно, за да ви се открие път, но дори и Бойко да влезе в затвора, в което се съмнявам, няма да гласувам за Волен ибрикчията капиш?

2015.02.02 | 11:46

4
Браво на българските медии , крадците олигарсите и убийците вече са "Гнили Ябълки" явно звучи някак си по международно :)
ДАН

2015.02.02 | 11:46

3
НЕ Е МАФИЯ---САМО ПУСНА ДА ИЗЛЯЗА ОТ БЪЛГАРИЯ---НЕ ЗНАЯТ КАК ПРОКУРОРИТЕ ДА СПРЯТ-----А НИЕ ВЯРВАМЕ???МИСЛИТЕ ЛИ??????????

2015.02.02 | 11:45

2
Не не са гнили ябълки, а най обикновенни корумпета
Декларация на ПП. Атака

2015.02.02 | 11:45

1
Волен е нашият вожд и учител, той е нашата ямболска пътеводна звезда, той ни прославя по целия свят, с курвите във Варадеро и Париж, с пиянски изцепки в Брюксел, с побоища по самолети и на полицаи, с истеричните му прояви в БГ когато не си пие хапчетата,с гласуването заедно с фесове и червени помияри,с това, че е рубладжийска подлога и тн. и тн.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини