Бедствено положение във Вършец (обновена+ снимки)

  • 31 януари 2015 08:22

  • 10875
  • 7
Бедствено положение във Вършец (обновена+ снимки)
© Булфото (архив)

От тази сутрин е обявено бедствено положение в Община Вършец.

Това обяви в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия кметът на град Вършец Иван Лазаров.

Нанесени са много имуществени щети, но няма пострадали. Няма и бедстващи хора, увери той.

Разрушени са много покриви. Изкоренени са десетки дървета. В нито от населените места в общината няма ток. Надеждите са в рамките на деня да има електрозахранване, съобщи той.

Откъснати от света бяха две от селата на територията на общината - Горна и Долна Бела речка, паднали дървета бяха препречили пътя, подчерта градоначалникът.
Малко пред 10 часа пътят към селищата бе отворен.

Много хора са преживели страхотен ужас, вятърът е духал с над 150 км/ч, каза Иван Лазаров.

Имаме нужда от външна помощ, в комуникация сме с гражданска защита, разговаряме с всички предприемачи в общината, завърши той.

Бурята нанесе щети и в общините Берковица, Георги Дамяново и Монтана.

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

10875 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.01 | 16:00

7
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.31 | 19:47

5
наистина си уникален педерас
МАРУШКА

2015.01.31 | 19:47

4
ЗА ТЕБ НЯМА ЛИ ПОЧИВКА

2015.01.31 | 15:13

3
А майка ти е уникална к...а.
........

2015.01.31 | 15:12

2
Теб не те слуша главата .......

2015.01.31 | 15:12

1
Ако наистина виждаш всичко това само когато Бойко е на власт а през оснаналото време си мислиш че всичко е ок. ясно от кои си.

2015.02.01 | 16:00

6
Падналите дървета - безплатно на мангусите да си топлят чаветата, а ламарините на вторични суровини - трябват пари за ракийка.

Добави коментар

Водещи новини