Освободиха директора на Агенцията по заетостта

  • 30 януари 2015 20:51

  • 3499
  • 2
Освободиха директора на Агенцията по заетостта
© Булфото Архив

Освободен е директорът на Агенцията по заетостта Асен Ангелов, съобщи БНР.

Освобождаването е станало по предложение на министъра на труда и социалната политика Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, заповедта е подписана от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

За временно изпълняващ длъжността е назначена неговата заместничка Валентина Георгиева. Очаква се титуляр на поста да бъде назначен до месец.

През февруари миналата година Асен Ангелов в качеството си на директор на Агенцията по заетостта заяви, че "безработицата расте, защото държавата през предходните години е поддържала и все още поддържа голям брой лица на субсидирани работни места, чрез подкрепа на държавния бюджет".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3499 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.01 | 07:49

2
И тъй като сидерастката пачавретина Волен Сидеров не се показва по никакви телевизии и радиа, освен по телевизията на Аллах, Алфа ТВ, реших да драсна тук, защото Волен Сидероглу-паша, се изгуби като Рублата!Салям Алейкум братя сидерсти, да не забравите да гласувате за АТАКА, защото сме про-Руски и про-Турски националисти УНИКАЛНИ КОМУНИСТИ. Защото като гласувате за нас ще има втора АЕЦ Белене, за която ние като нация ще плащаме милиарди неустойки на братска Русия! Защото ако сме на власт ще има Южен поток, за който пак ще плащаме милиарди ако не бъде направен в полза не на България, а на русия! Братя сидерасти гласувайте за нас от АТАКА ако искате ДПС да управлява, все пак наш ибрик Волен е със Местан, затова и Путин е със Ердоган! Анадъно?!
ЧИЧО САМ

2015.01.31 | 06:44

1
ОСВОБОДИ СЕ ЕДНО МЕСТО В АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА И ВЕДНАГА ГО ЗАЕХА.........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини