Мартин Димитров: БСП направиха закона за ВЕИ-тата, да не се вайкат

  • 30 януари 2015 19:09

  • 1858
  • 1
Мартин Димитров: БСП направиха закона за ВЕИ-тата, да не се вайкат
©

БСП направиха закона за ВЕИ-тата. Те не осъществиха нарочно контрол в началото на мандата си. Изключителна демагогия е сега да се вайкат. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от Реформаторския блок и зам.-председател на Комисията по енергетиката Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

По думите на бившия депутат от БСП и бивш зам.-председател на Комисията по енергетиката Явор Куюмджиев проблемът с фотоволтаиците е настъпил по времето на предишния мандат на ГЕРБ. Огромният проблем за енергетиката е изкупуването на скъпата енергия от "Мариците" и начина, по който ЕРП-тата отвличат пари от гражданите, заяви Куюмджиев.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на бе категоричен, че трябва да има либерализация на енергийния пазар, както и регулаторите да станат работещи.

Четворната коалиция ще се провали, но важното е да се отстояват интересите на хората. Ние ще бъдем изключително последователни в това, подчерта Куюмджиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1858 1

Коментари 1

Добави коментар
az

2015.02.01 | 12:20

1
Този фъфлю ама хич не разбира от енергетика! Само ходи от студио на студио и ръси глупости.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини