Сидеров обвини Борисов в плагиатство (видео)

  • 30 януари 2015 11:40

  • 7864
  • 152
Сидеров обвини Борисов в плагиатство (видео)
© Булфото

Сидеров обвини премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в плагиатство. Това стана по време на днешния парламентарен контрол.

Излизайки на трибуната, атакистът разкри реплика на Борисов от бизнес форум, провел се преди 20 дни. Там той е казал, че от България за изтекли 27 млрд. долара от чужди инвеститори.

Сидеров цитира изказването на премиера, който е заявил: „Ако имахме проблем с руски инвеститори, много лесно ще ги решим. Но какво да правим, ако тези инвеститори са от европейска държава или САЩ?“.

Последните по договор взимат 18% печалба, заяви Сидеров, който нападна министър-председателя с думите: „Нали веднага ще го извика Марси Рйис и ще му каже: „Ало, ти к'во пра'иш тука? Искаш ли да ти спретнем един Майдан?“ или „Ало, няма да има снимки с Меркел!““.

„Поздравявам го. Той е направил справка с тази книжка „Планът Сидеров“. Стр 8. от плана срещу колониалното робство, направена през 2013“, изтъкна Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Ще дам някои други данни, които премиерът може да използва на следващите бизнес форуми“, продължи той.

„За периода 2008-2012 година българските банки са спечелели 4,293 млрд. лв от такси. И това и предишното правителство решиха да вземат заем от над 3 млрд. за да спасят една банка (КТБ, б.р.). И като добавим златодобива - „Всяка година от Челопеч се изнасят над 100 тона злато, на стойност 8 млрд. долара. Годишните приходи на „Орубис са 4 млрд. долара. Това се нарича колонизация – когато изпомпваш ресурсите на една държава, а населението живее 9-10 пъти по-мизерно от другите европейски държави“, категоричен бе Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Едно е да си наблюдател, коментатор и да казваш тези данни, а друго е да си премиер. Той, след като е осъзнал, че 27 млрд. долара за източени то България от чуждите инвеститори, какво ще направи, за да ги върне в България, недоумява лидерът на Атака.

Това правителство ще завърши като предишното, на мнение е той. „Премиерът дава вид, че върши някакви неща, но не върши нищо. Това е манипулация за българската публика. Да изгоним колониалистите, призова атакистът.

Изказването на Сидеров веднага предизвика негативни реакции. Димитър Байрактаров от Патриотичния фронт обвини изпълняващият длъжността председател на Народното събрание, в случая Димитър Главчев, че е позволил на атакиста да си направи реклама на четивото пред националната телевизия, вместо излъчването веднага да бъде спряно.

Нямате никакво основание да ме обвинявате в това, защити се обаче Главчев.

Това не се продава, че да се прави реклама, включи се да зашити лидера си Десислав Чуколов от Атака.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа отговори остро на случилото се: „Съжалявам, че трябва да дам лично обяснение на човек, който съм осъдил на последна инстанция за клевета. Тази зала не е място за разправи, трябва да има борба на идеи. Ние тук идея не видяхме от господина. Направете една програма, със злобни и махленски нападки не можете да правите политика и не можете така да се налагате в българското общество. Заради Вас има хора, които си късат членските книжки от вашата партия“.

Направих грешка, че ви дадох думата , г-н Байрактаров и видяхте снежната топка какво причини, завърши спора Димитър Главчев.

Последвайте канала на

7864 152

Свързани новини

Коментари 152

Добави коментар
SAMO ATAKA-I SIDEROV

2015.01.31 | 21:35

142
BRAVO NA ATAKA!! NOMER EDNO!

2015.05.05 | 20:37

152
Браво на АТАКА Номер едно ибрици
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.05.05 | 20:37

151
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.05.05 | 20:37

150
Волен Сидеров е предател-МУТРА - рекетьор, през 1988г. Е арестуван от Б.Бонев със крадени фотообективи и белязани пари за РЕКЕТ, но тогавашните от ДС са го спасили, Волен е АГЕНТ на ДС. Многократно доказа мутренското си поведение, когато удряше полицаи и се биеше по самолетите, и когато хвърляше пиян капачки от бутилки по сервитьорите но не в Русия, а в заведенията във западна Европа!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.05.05 | 20:36

149
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.05.05 | 20:35

148
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ АТАКА Е ПРОЕКТ НА ДПС Ако не вярвате потърсете в Google ''До г-н Председателя на ЦС на ДПС гр. София ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. /ПЕЧАТ/ С уважение: /А. Емин/ 27.04.2005 г. гр. София'' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Извод: АТАКА е проект на ДПС и Доган. Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин ( Бог да го прости) , за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Не гласувайте за АТАКА или ДПС БЪЛГАРИ, ако не искате вийна в България, в която ''братска Русия'' отново да се яви като спасител, ДА ПАЗИ БОГ!!! Събуди се Българино!

2015.03.05 | 15:48

147
Волен Сидеров за пореден път громи мутрата Борисов и неговите слуги от паричния фронт. БРАВО !

2015.01.31 | 17:24

138
как с 4% ли хахахахах

2015.03.05 | 14:39

146
салям алейком братя сидеристи...надупете се към дуган сарай - нашата мека и започнете сутришната молитва

2015.01.31 | 22:32

143
Гледах видеото със Сидеров, този говори много, а НИЩО не казва простак
Дядо Боре

2015.03.05 | 14:39

145
Ако не развираш "НИЩО" от това, което казва Сидеров то "простака" си ти!
Дядо Боре

2015.03.05 | 14:39

144
Ако не разбираш "НИЩО" от това, което казва Сидеров, то "простак"а си ти!
БАТКО ЛЮБО-- дърт хюм от Бургас

2015.01.31 | 20:37

141
Ние с шефа лапаме рязани ятагани в сараите за рубли !! През юни сме на Варадеро за 5 дни !! Зависи колко ще спестим в сараите -- може и повече !!
само атака!

2015.01.31 | 20:36

140
Волене не могат да ти стъпят и на малкия пръст тия ибрици!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини