Камион падна от мост върху Е-79, има пострадали (обновена+снимки)

  • 29 януари 2015 15:39

  • 10693
  • 4
Камион падна от мост върху Е-79, има пострадали (обновена+снимки)
© Булфото

Товарен автомобил е паднал от мост върху главен път Е-79 край Симитли, предаде struma.bg.

Тежкият инцидент е станал около 15:00 ч. на около 3 км след Симитли в посока Кресненското дефиле. Товарен автомобил, преминаващ по надлеза над главния път, свързващ селата Палето и Черниче, е скъсал перилата на моста и паднал върху габарита на главен път Е-79.

Пътят не е затворен, но движението в района е затруднено. 40-годишен мъж е в критично състояние с тежка черепно - мозъчна травма, освен него в пътния инцидент са ранени още 2-ма. По първоначална информация шофьорът на камион е изгубил управление над тежката машина и е паднал от моста над главен път Е-79 в посока Брежани. Пострадалите са транспортирани в МБАЛ-Благоевград.

Най-тежко пострадалият мъж е скандалният Димитър Велев-Шумаро от симитклийското село Крупник. Преди 4 години Шумаро нападна и преби по време на работа фелдшерката Мария Савева-Командова от Спешен център - Симитли. При слизане от линейката Шумаро и жена му се нахвърлили с ритници и юмруци върху фелдшерката и шофьора Спас Агов. Те били недоволни от закъснението на линейката. При извършената проверка на по-късен етап се установило, че всъщност е подаден грешен адрес. Вследствие на боя фелдшерката бе със счупена гръдна кост.

Велев беше осъден на първа инстанция в Районен съд - Благоевград, последва обжалване и присъдата му бе потвърдена и на втора инстанция.

Димитър Велев-Шумаро е популярен в родното си село Крупник и района с криминални прояви, бурен нрав и полицейско досие. През октомври той бе нападнат и пребит от двама братя по време на събор в съседно село, на следващия месец той отвърна и преби с метален прът единия от братята. В миналото Велев беше известен като дървен бос.

В пътният инцидент пострадаха 2-ма, след като шофьор на камион изгуби управление и падна от моста над главен път Е-79 в посока Брежани.

По първоначална информация тримата мъже са употребили алкохол. В момента лекари реанимират Димитър Велев, предстои да му бъдат направени пълни изследвания.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10693 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.30 | 10:15

4
нали знаете - Забавя , но не забравя

2015.01.30 | 08:38

1
TAKA E .

2015.01.30 | 10:14

3
На тоя дървен бос ШумКаро като ще му правят пълни изследвания,да си ги плати по най-скъпата тарифа.Пияндета,мн.поздрави на Сан ПИЕТРО!
4

2015.01.30 | 08:38

2
По-добре ,да го оставят ,да пукне!

Добави коментар

Водещи новини