Как да избегнете изневярата

  • 29 януари 2015 13:24

  • 1525
  • 0
Как да избегнете изневярата
©

Учените споделиха, че януари е месец на изневерите и мъжката аудитория започва да се оглежда за онази грешница, която за половин час може да разбие 15-годишна връзка.

Подобни изследвания не правят услуга на никого и принуждават милото да води разследване в телефона Ви, да чете мейлите и дори да се опита да направи домашна версия на предаването "Хванати в изневяра".

Кръшкането е социален казус и напомня за падналото самотно дърво в гората - всичко е наред, когато никой не е чул за него. Д-р Хаус отдавна е забелязал, че не само жените лъжат, а ние бихме добавили, че често и те изневеряват с надеждата да им се размине. Странното е, че има документирани случаи на позитивни следствия от кръшкането, защото и Куелю го е казал: "Всичко, което не може да се намери у дома, се намира извън дома!". И след като сме спрягани за най-злите развращаващи личности след Сократ, решихме да споделим действащи методи за предотвратяване на изневяра. Правим го, защото децата трябва да имат добър баща до себе си!

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1525 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини