Докладът на ЕК по-мек от очакваното?

  • 28 януари 2015 10:30

  • 1312
  • 3
Докладът на ЕК по-мек от очакваното?
©

„Докладът на ЕК е по-мек от очакваното, като това се дължи на широкото парламентарно мнозинство, което успя да породи надеждите, че в България може да има консенсус за истинска промяна в правосъдието“. Това каза Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, в кулоарите на парламента, предаде репортер на novini.bg.

„Докладът е смекчен в сравнение с очакванията на всички. Ние смятаме, че положението в българското правосъдие е много тежко и това го знае всеки български гражданин и всеки български съдия“, коментира съпредседателят на РБ.

Той посочи, че утре се избира председател на Върховния касационен съд и е напълно недопустимо да се използват компрометирани софтуери при така нареченото тайно гласуване. „РБ категорично настоява да се използва стандартна форма на гласуване с хартиена бюлетина“, уточни Кънев.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, председател на БСП, заяви в кулоарите, че няма да коментират доклада на ЕК докато не бъде оповестен официално. Социалистите обаче смятат, че няма смекчаване на тона.

Пред журналисти Волен Сидеров заяви, че не очаква абсолютно нищо интересно от 13-тия доклад на Брюксел. Той го сравни с 13 - тия конгрес на БКП, когато сменяха плочките на Витошка.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1312 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
AJ4A

2015.01.30 | 01:56

3
Другарки и другари ЕВРОЧИНОВИЦИ, за колко цветни хартиики продадохте цял един народ?!?!?!?! Днес народа на България, а утре всеки друг европейски народ, всяка една държава!!!!! Жалки охранени чиновници, мидлещи единствено за наднорменото си тегло и жалките си дечица!!!!! Затова ........... САЩ, АНГЛИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЩЕ ВЪРВЯТ НАПРЕД, докато узурпираната от Кремълски подлоги Европа все повече затъва в мизерия и безправие!!!!
Някой

2015.01.28 | 14:37

1
А Воленчо очакваше да е по-твърд, но уви.

2015.01.28 | 14:37

2
А ти що не бръкнеш в скъсания ми джоб да провериш дали е по-твърд доклада?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини