Убиецът на малкия Паоло отново подкара джипа си (снимка)

  • 27 януари 2015 20:07

  • 3149
  • 4
Убиецът на малкия Паоло отново подкара джипа си (снимка)
©

Осем месеца след трагичния инцидент в Стара Загора, при който загина 4-годишният Паоло, Георги Сапунджиев продължава да кара кола, въпреки че се призна за виновен, съобщи БТВ.

Към днешна дата Георги Сапунджиев продължава да живее у дома си в село Змейово. В процеса срещу него той се призна за виновен и получи присъдата от 3 години и 4 месеца на първа инстанция. Шофьорската му книжка също трябва да бъде отнета за период от 5 години. Но едва когато присъдата му влезе в действие, след като обжалванията по делото приключат.

Дотогава оказва се, той има право да кара необезпокоявано личен автомобил.

„Получавам непрекъснато информация за него. Хората ми пишат къде са го виждали, какво прави, но лично не сме се виждали очи в очи. Честно казано, не искам да го виждам. Това е последният човек, когото искам да срещам в живота си”, призна майката на прегазеното момче Красимира Иванова.

Тя не може да си обясни що за човек ще седне зад волана, след като само няколко месеца по-рано си убил дете.

Рано сутринта изчакваме Георги Сапунджиев пред дома му в село Змейово. Изкарва автомобила си от двора малко след 9:00 часа. Следваме го, докато прекосява Стара Загора с новата си кола и минава по бул. "Патриарх Евтимий". Той се намира на няколкостотин метра от мястото, на което преди 8 месеца отне живота на малкия Паоло. В крайна сметка колата спира в двора на търговски център в индустриалната зона на града.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3149 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.28 | 16:52

4
В България сме хора, където корупцията се е настанила и мафията владее. Изход няма, но за това сме си виновни ние ЗАЩОТО СИ МЪЛЧИМ КОЛКОТО И ДА НИ ТЪПЧАТ.

2015.01.28 | 16:52

3
Utrepaite go deb@ negovata mama mrasna !Oko za oko, zab za zab,kvo go bavite toia bokluk !

2015.01.28 | 16:52

2
много ясно , той не е убил баба на съдията ........

2015.01.28 | 13:41

1
em ba6tata na mom4eto kude sedi ... da go sastrelq purvo v slabinite, posle v kolqnoto i nakraq mejdu o4ite i sled tova da se priznae za vinoven i da iska i toi 3 godini zatvor - napuk na provosudieto!

Добави коментар

Водещи новини