Сръбската държава подкрепи Zeljko Joksimovic

  • 27 януари 2015 12:39

  • 1196
  • 0
Сръбската държава подкрепи Zeljko Joksimovic
©

Най-обичаният и известен сръбски изпълнител Желко Йоксимович получи подкрепата на собствената си държава.

Концертът на звездата в София, който ще се състои на 20 март в Зала 1 на НДК, ще се проведе под патронажа на Посолството на Сърбия в България.

Очаровани и въодушевени от факта, че най-популярният им и талантлив изпълнител и емблема на балканската музика ще идва в у нас, от Посолството без колебание подкрепиха събитието и пожелаха то да се проведе под тяхната егида. Всепризнатият певец и композитор ще бъде приет лично от Негово превъзходителство г-н Владимир Чургус - посланика на Сърбия в България, който ще бъде и един от специалните гости на концерта на Йоксимович в НДК. Поради огромния интерес към събитието, от кабинета на посланика са заявили голям брой билети за сръбската диаспора у нас. Гостуването на поп изпълнителя, определян като „The Master of The Balkan Ballads“, безспорно се очертава като една от най-значимите културни българо-сръбски инициативи за годината.

Както вече е известно, Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan bazar“ – авторски проект, вдъхновен от магичната сила на балканската музика. Публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да се наслади на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции. Ще прозвучат също и най-големите хитове на звездата - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar".

Билети за концерта на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Последвайте канала на

1196 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини