Разследването на убийството на Татяна Стоянова удари на камък

  • 26 януари 2015 20:33

  • 7166
  • 9
Разследването на убийството на Татяна Стоянова удари на камък
© Булфото

Разследването за убийството на Татяна Стоянова няма никакъв напредък, съобщава „24 часа”.

Оперативният екип, търсещ убиецът няма никаква следа към него. Няма водеща версия, нито предполагаеми мотиви за престъплението. Надеждите, че балистичната експертиза ще даде някаква следа, се оказаха напразни. Куршумите, изстреляни от преработен за бойни патрони газов пистолет, не оставят следи за сравнение, тъй като цевта на подобно оръжие е гладка. В тази връзка извадените от тялото на Татяна Стоянова куршуми не носят никаква информация за разследващите.

Не може да се даде и категоричен отговор дали пистолетът е бил със заглушител и дали извършителят е бил професионален убиец.

В същото време темата за убийството на шефа на кабинета на кмета на Пазарджик е истинско „табу” за администрацията. Чиновниците категорично отказват да разговарят и коментират убийството и работата на Стоянова приживе.

Татяна Стоянова бе застреляна с пет куршума на 12 януари пред гаража си в центъра на Пазарджик.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7166 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.01.28 | 14:25

9
ВСЕКИ МЕСЕЦ И ДЕН СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ И ЛОШО В БЪЛГАРИЯ ПОЛОЖЕНИЕТО ВЕЧЕ Е НЕТЪРПИМО И ОТЧАЙВАЩО.. МИЗЕРИЯ И ВСЕОБЩА БЕДНОСТ УБИЙСТВА И САМОУБИЙСТВА ЗАТОВА ТРЯБВА ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ ИЗГОНЯТ МУТРИТЕ ОТ ТИКВЕНАТА ПАРТИЯ НАЧЕЛО СЪС СИК МУТРАТА УБИЕЦ БОКО ТИКВАТА!
към № 5

2015.01.27 | 16:56

4
Искаме си Сергей! Само БСП!
Boko

2015.01.27 | 20:44

8
ТОЧНО ЗА УБИЙСТВОТО С 5 КУРШУМА В ГЛАВАТА НЯМА РАЗВИТИЕ, НО ВСИЧКИ ДРУГИ УБИЙСТВА ГИ РАЗКРИХТЕ, НО ТОЧНО НА КМЕТА ОТ ГЕРБ И НА НЕГОВАТА КОЛЕЖКА, КОЯТО СЕ УВЪРТАЛА КЪМ ДПС, ТОЧНО ТАМ НИЩО НЯМА!!! ЕХ, БОКО, БОКО КОЛКОТО ХОРА ТЕ ПОЗНАВАТ ДОБРЕ, ВСЕКИ КАЗВА, ЧЕ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХИТРЕЦ И ИЗМАМНИЛ, НО ПРИРОДНО ТЪП С МИЛОВИДНО ИЗЛЪЧВАН!

2015.01.27 | 17:04

6
Да поотупат кмета, тои ще си признае, писнало му да плаща на Татяна и "Т" за всяка зделка по 1500лв
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.27 | 19:13

7
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.27 | 12:06

3
Многу си тъп бе Саше.

2015.01.27 | 16:57

5
Е нали имаше отпечатък по гилзата. Истината е че си измисляте, защото никой разследващ няма да коментира текущо разследване!

2015.01.27 | 08:43

2
Гадове-драскачи

2015.01.27 | 08:43

1
Гадове-драскачи

Добави коментар

Водещи новини