Пътят към женското щастие

  • 26 януари 2015 18:14

  • 2184
  • 2
Пътят към женското щастие
©

Дефинирането на мъжкото щастие е нещо, което всеки човек може да направи с няколко изречения, в които ще присъстват думи като: слънце, бира и приятели.

Уравнението на щастието не е сложно и не се изгражда от множество променливи, които постоянно променят стойността си, изразявайки се в материалното като нови обувки, нова кола, скъпа чанта и т.н. Щастието за мъжа е в простите и елементарни неща, защото животът става по-сложен с всяка секунда и променя всичко твърде бързо. И след като хормоните ни не избухват като една малка Хирошима, както се случва при жените всеки месец, решихме да покажем някои лесни начини, за да направите партньорката си щастлива.

Признаваме, че понякога това може да бъде трудна задача, защото чантите Витон се равняват на годишния Ви бюджет, но нека не забравяме и жестоката истина - ако жена се тръшка за материалното, тогава изобщо не Ви трябва. Пътят към женското щастие никога не е бил толкова труден, но ако все пак се чудите с какво да я зарадвате и да осигурите главозамайващи и перверзни оргазми, препоръчваме да се запознаете със следващите редове.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
2184 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.22 | 15:13

2
през дупето
XXL

2015.06.22 | 15:13

1
през дупето-САМО С ПЪЛНА КРЕДИТНА КАРТА

Добави коментар

Водещи новини