Българка стана "Мис Берлин"

  • 26 януари 2015 12:05

  • 4234
  • 1
Българка стана "Мис Берлин"
©

21-годишната Клаудия Кожухарова от Разлог стана "Мис Берлин 2015". Красавицата от години учи в Германия и вече прославя красотата на момичетата от Пиринско, пише в. "Стандарт".

Тя разби сериозна конкуренция на надпреварата, където се състезавала със стотици момичета. Сега Клаудия вече има право да участва на състезанието по хубост на федерално равнище. Изборът за Мис и Мистър Германия предстои в Европа парк на 28 февруари.

Мерките на Клаудия са съвършени: 87-63-92. "Само преди година започнах да се явявам на такива конкурси и прогресът е голям. Ще стигна много напред", радва се Кожухарова.

"Нашите момичета спокойно могат да бъдат конкуренция на известни модели като Клаудия Шифър и Линда Еванджелиста", приемат възторжено всяка подобна новина местните в Разлог.

Клаудия е родена в София, но е израснала в Разлог. Преди около 15 години заедно с цялото си семейство момичето заминало за Берлин. В немската столица Клаудия е рекламно лице на голяма бижутерска компания и едно от най-популярните лица в светските среди с Германия.

В Разлог все още е бабата на красавицата по майчина линия - Мария Джумайлиева. Това е и причина момичето да се прибира в България всяко лято.

 


 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4234 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
hassan

2015.01.29 | 13:44

1
Mi nesto ne me kefi. Napisledak vsichki priznati krasavici sa leko nekrasivi ;) No da ejiva i zdrava !!!

Добави коментар

Водещи новини