Къде е Хюриет, осъден за смъртта на трима младежи?

  • 26 януари 2015 07:48

  • 2012
  • 1
Къде е Хюриет, осъден за смъртта на трима младежи?
©

Поредният избягал от закона – шофьорът без книжка, обвинен за смъртта на трима студенти в катастрофата край Луковит, Хюриет Сюлейманов, изчезна точно преди старта на делото. Оказа се, че полицията не може да го намери и в бащината му къща в село край Разград, където би трябвало да излежава мярката домашен арест. Къде е Хюриет?

Да избягаш от правосъдието – и то два пъти. Първият път Хюриет Сюлейманов бяга от местопрестъплението, след като прегазва с мощната си кола четирима младежи. Трима от тях умират – Ники, Влади и Цвети.

Сега шофьорът беглец избяга и от съда. Отиваме в разградското село Сеслав, където Хюриет трябва да е под домашен арест. Там  обаче е само майка му. Жената  разказва пред репортер на Нова телевизия, че от близо две седмици не знае къде е синът й.

Четири дни преди изчезването на Хюриет - къщата напуснала неговата приятелка и заминала за София. Не изключва той да отишъл при нея.

Айше Ахмедова признава, че е настоявала синът й да не бяга, а да се яви в съда.

Другият син на Айше – Сюлейман, в момента е в Германия. Майката обаче не знае дали беглецът се е подслонил при него. Жената признава, че има здравословни проблеми и най-голямото й притеснение е, че няма да доживее да види сина си Хюриет отново

Последвайте канала на

Десислава Станева
2012 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.27 | 09:21

1
Да живее бг. правосъдието.

Добави коментар

Водещи новини