Слагат електронни гривни на престъпници, за да не изчезват

  • 26 януари 2015 06:11

  • 1957
  • 5
Слагат електронни гривни на престъпници, за да не изчезват
©

Електронни гривни или други модерни устройства за проследяване ще пазят от бягство подсъдими, които имат забрана да напускат страната или друг вид мярка за неотклонение.

Това е една от мерките за спиране на бягствата от българското правосъдие, които е предложило ръководството на МВР в писмо до правосъдното министерство, вицепремиера Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и други институции, научи "24 часа". Писмото е подписано от министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

След серията от изчезнали подсъдими по знакови дела, сред които Евелин Банев-Брендо и двама от осъдените за убийството на студента Стоян Балтов, от МВР настояват за спешни мерки.

Целта е да се променят формата и контролът на остарелите мерки за неотклонение в Наказателнопроцесуалния кодекс.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1957 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.01.26 | 21:10

5
da pratiat 2 nabratia galevi , i brendo i na staviiski ,,,da ne se gubiat
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.26 | 12:36

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
1

2015.01.26 | 11:28

3
сетила са Мара ...

2015.01.26 | 11:28

2
Такива електронни гривни,се поставят само на осъдени хора и то на домашен режим,като осъдените през деня могат да излизат и преди вечерта да се връщат у дома си в точно определен час,така е в Западна Европа,вие сте по папи папата.От едната крайност,отивате в другата крайност,без мярка.

2015.01.26 | 11:28

1
всичко е било за далаверата,ахаа

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини