Разстреляният Орхан Изиров смесвал хероина с чай

  • 25 януари 2015 13:35

  • 5904
  • 4
Разстреляният Орхан Изиров смесвал хероина с чай
©

Разстреляният в Петрич хотелиер Орхан Изиров предизвикал гнева на убийците си Радослав Валеов и Георги Георгиев с „некоректните си бизнес практики", съобщиха на пресконференция заместник-главният прокурор Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Изиров изнасял хероин и марихуана за Гърция, които му били предоставяни от Валеов и Георгиев. Изиров обаче системно влошавал качеството на хероина, като го смесвал с чай, и криел пари от „съдружниците си“. Затова те решили да го накажат.

И двамата извършители на убийството са лежали в затвори в Гърция – за наркотици и грабеж. Освен сложните „бизнес отношения“, единият от тях и Изиров имали и друг конфликт – напоследък приятелката му имала връзка с Изиров.

Георгиев и Валеов са арестувани, след като предложили подкуп на полицай при проверка на автомобила им. Буквално бяха пробити за 24 часа и изявиха желание да сътрудничат, заяви Светлозар Лазаров.

Убийците накрая дори завели разследващите до оръжието на престъплението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5904 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.02.14 | 01:20

4
NA BOIKO KURVETO I GAZO MU OTIDE NA SMETO!!!
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.26 | 12:42

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол.

2015.02.14 | 01:20

3
4%-2% аре уа у лево

2015.02.14 | 01:20

2
HODJATA BOIKO DNES SE E SKRIL!! V SARAITE E PRAVI SVIRKI NA DOGAN I SIE!!

Добави коментар

Водещи новини