Киро Японеца: Стрелците ми ще горят в ада в името на Исус Христос

  • 25 януари 2015 11:45

  • 4147
  • 5
Киро Японеца: Стрелците ми ще горят в ада в името на Исус Христос
©

Стрелците ми ще горят в ада в името на Исус Христос. Това е моето послание към „Килърите 4”. Имам послание от Господ. Исая казва: „Нито едно оръжие скроено против теб не ще успее.” Аз съм вярващ. Това каза пред Нова телевизия Кирил Киров, известен като Киро Японеца.

Припомняме, че соченият за основна фигура в българския ъндърграунд Киров бе обект на три покушения. Като по чудо остана жив след изстрел в главата през 2003 година.

В момента Киро Японеца е свидетел по делото „Килърите 4”, които са сочени за извършители на покушението срещу него, а организатор на групата е Йосиф Йосифов, известен като Йоско Костинбродския.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4147 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.08.21 | 05:22

5
Всички мутри и престъпници като почнат да ги гърмят и почват да говорят: "Бог ще ги накаже". Ами теб лайнар такъв колко хора си затрил а?

2015.01.26 | 10:38

4
Моят съвет е и ти да се обърнеш и да проследиш живота си до тук всяко жива душа има право на размисъл и опрощение ако осъзнае и поправи грешките си на таз земя, тогава има Раи или Ад
лемен12

2015.01.26 | 07:36

3
МОЖЕ ДАСИ ВЯРВАЩ НО НЕЗНАЕШ БОЖИЯТ СИН КАВО НАЗИДАНИЕ ТИ ПРЕТПИСАЛ ~ЗНАЕЛИ НЯКОЙ САМ ТОЙ СИ ЗНАЕ~
БойкоБорисов е педераст!

2015.01.25 | 23:53

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол.

2015.01.26 | 01:59

2
още ли боли ?!

Добави коментар

Водещи новини