Миков: Ни най-малко не се страхувам от АБВ

  • 25 януари 2015 09:29

  • 2240
  • 20
Миков: Ни най-малко не се страхувам от АБВ
©

Не подкрепихме ДПС за вот на недоверие, защото на са изтекли първите 100 дни на кабинета. Но това е само формалната причина - бихме подкрепили всеки вот на недоверие срещу това правителство, но искането на ДПС не беше насочено срещу здравеопазването. В същото време по никакъв начин не искам да оправдавам министъра на здравеопазването за езика му, който предизвиква разделяне на обществото. Това каза пред Нова телевизия председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

За да се определиш като опозиция, трябва да си последователен. Ако има партия, която е последователна в действията си, това е БСП. Не бих могъл да кажа същото за ДПС - те на два пъти подкрепиха правителството, добави той.  Миков посочи, че БСП и ДПС са в нормални взаимоотношения, но няма обща опозиционна стратегия. Няма го това годежарство, което се харесва на медиите, заяви лидерът на БСП.

По думите му предложението на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в за общи листи за общински съветници и подкрепа за общи кандидати за кметове на предстоящите местни избори, което се очаква да бъде обсъждано на днешния пленум на БСП, не е било искрено. Такова предложение не може да се прави преди да има сондаж сред тези, на които правиш предложението. Разговорът за това първо ще бъде проведен в редовете на "БСП лява България". АБВ нанесе тежки поражения на лявото в България. По тази причина не може да има възторженост в БСП за приемането на такива решения. Пораженията, които ни нанесе АБВ и на европейските, и на парламентарните избори, трудно могат да бъдат преглътнати от редовия социалист, който последователно защитава левите политики, коментира председателят на БСП.

В отговор на въпрос Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че ни най-малко не се страхува от АБВ.

Много от решенията им имат подчертано десен характер. АБВ участва в прокарването на дясна политика в едно дясно правителство. Социалните плащания бяха замразени и с техните гласове. АБВ трябва да дадат ясни доказателства, че са готови да провеждат лява политика на местно ниво, подчерта лидерът на БСП.

Той обясни, че преди да бъде взето решение предложението за общи листи ще бъде дискутирано със структурите на БСП по места, за да бъде чуто и тяхното мнение. Другото са безпринципни договорки под масата, заяви Миков.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2240 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Чичо Дук

2015.05.07 | 17:16

20
Да е жив и здрав Бойко, за да ни управлява още дълги, дълги години!Това е най-доброто за България!

2015.01.26 | 12:24

11
Извинявай но да сме чужда колония не е най-доброто за България , а както знаем Бойко обича да се огъва в кръста на 90 градуса
Чичовите червенотиквеничковчета

2015.01.26 | 12:26

19
С ДПС разбрахме че сте дупе и гащи , вие сте отрочета на една майка-проститутка -- БКП !! Въпроса е кога ще си приберете под крилото и другото комуноидно недоносче -- Атака и всичко да си дойде на мястото -- коалицията на ГЕЯ , БЕЯ И ЗЛОДЕЯ с нова постановка !!
Бетина Барти

2015.01.26 | 12:26

18
Миков е прекрасен човек-хем умен, хмен интелигентен и начетен, народен и добър човек!

2015.01.26 | 12:26

17
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява , като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.25 | 13:05

4
не ме интересуват шизофренните набези на един бургаски циганин

2015.01.25 | 13:05

3
нали нямаше да е на власт

2015.01.26 | 12:26

16
Точно обратното , цялото общество ПОДКРЕПИ здравния министър ,затова вие , мишоци не посмяхте да скачате

2015.01.26 | 12:25

15
Всички ли сдиерасти са шизофреници?
БАТКО ЛЮБО-- дърт хюм от Бургас

2015.01.25 | 13:08

6
На ЗАВЪРШЕНИЯТ ОНАНИСТ първи му го наби един ямболски циганин през 1965 год и оттогава Хампито мина на левия тротоар че до сега !! И има предпочитания към рязаните шпаги !!
БОЗДУГАН -- ОТРЕПКА ОТ АТАКА

2015.01.26 | 12:25

14
А сега по волята на идола му Путин , Хахо ага ще бъде командирован като посредник във връзка със строежа на Южен поток в родината си Турция , директно В ОКОТО НА БУРЯТА !!!! Не ми се мисли каква оргия ще се оформи !!!!
КУР ЗА ГЕРБ

2015.01.26 | 12:25

13
BORISOV I PLEVNELIEV SA PEDERASI

2015.01.26 | 12:25

12
А трябва , гоце ще ви превземе ОТВЪТРЕ.

2015.01.26 | 12:24

10
селям алейком аркадъшкък от юруш...калъбалък сеир на малкия джуджак.Помолихте ли се 5 пъти пред телевизията на алах Алфа сеир сандък?Време е да минете за първо причастие през дуган сарай ,носете си смазочни материали,че вожда ви много плака,ама е патриот и издържа за някой лев ,за вац го прави...за да има пица на парче!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини