Жена се оплака от полицейски побой, от МВР отричат (снимки)

  • 24 януари 2015 20:20

  • 10539
  • 45
Жена се оплака от полицейски побой, от МВР отричат (снимки)
©

Софиянката Добринка Божилова се оплака във фейсбук за зверски побой, нанесен от полицай. Тя твърди, че ченге я е млатило в стаята за охрана на метростанция Надежда. Инцидентът е станал на 18 януари към 21 часа.

“В метростанция “Надежда” беше нанесен побой върху мен и мой приятел от униформен полицай в служебната стая, в която естествено, че нямаше камера, където влязох доброволно, тъй като бях без лични документи”, описва случката 37-годишната Божилова. Последвала “акция” на полицая. “Равносметката: приятелят ми - с белезници и в последствие със счупена ръка. Аз - с окървавено лице, счупен нос и множество отоци и кръвонасядания.... Само за 4 минути...”, пише пострадалата и публикува снимки. На тях се вижда, че двете ѝ очи са посинени, има и оток на носа.

“Винаги съм си мечтала за перманентен грим, но чак пък толкова!”, коментира пострадалата под снимка със синина и пита “А как да се покажа пред децата си (на 3 и 8 години)?”. Споделя, че съпругът ѝ дошъл да ѝ донесе личната карта. “Аз съм полицай бе, аз имам оръжие и всичко мога да направя в този момент”, казал пребилият я полицай на мъжа.

Споделя, че след побоя полицаят извикал подкрепение, “ които веднага се погрижиха за неговата защита пред закона, вместо да ни окажат първа медицинска помощ”. Публикува и съставеният и обвинителен акт за хулиганство. По него може да отнесе до 2 затвор или пробация, както и обществено порицания “Пребита, задържана и обвинена. Не е ли абсурд???”, пита Божилова. Тя обаче си извадила медицинско. Заключението на лекаря е, че е нараняванията ѝ “могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата”.

Божилова и придружаващ я мъж започнали да псуват служителка на метростанция “Надежда” заради отказа ѝ да им продаде билети, тъй като били пияни, се казва в официалната позиция на МВР. Жената повикала помощ, но двамата почнали да псуват и ругаят пристигналия полицай. Ченгето пострадало при опита си да ги задържи и затова извикал на помощ колегите си от Второ РУП. Едва тогава полицаите успели да ги задържат и да ги отведат в районното. По случая се извършва проверка, образувано е и досъдебно производство. За охраната на метрото отговаря МВР, обясни шефът на “Метрополитен” Стоян Братоев. Той потвърди, че тече проверка на инцидента, пише 24 часа.

Снимки: Фейсбук

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10539 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар

2017.06.23 | 21:56

45
Абе,изроди мръсни, какво очаквахте ,с гъше перо ли да ви галят?Малко ви е бил боя,трябвало е да ви размажат.

2015.07.09 | 23:29

40
Това е жена,колко и е силата,че да представлява някаква заплаха изобщо?
ами затова

2015.07.20 | 18:27

44
бе то кат си пиян кат пън не е нужен дрегер за да се разбете нали.а каква е гаранцията че тази ,,дама" и кавалерът и действително не са били пияни и след като са излезли от метрото не са си го получили от някой друг.и сега за да отърват поне акта за хулиганство по лесно е да обвинят полицаят.

2015.07.20 | 18:24

43
един бои ама става известна
Човек

2015.01.26 | 05:01

7
Полицаите ще трепят хора, и ние ще трябва да се примиряваме с това! А случайно да са чували за партизанско движение, защото това им трябва на тях! Като са полицаи да не би да са хванали Господ за шлифера! И те са смъртни, и те имат семейства! И аз съм страдал от полицейски безчинства , и е време да се вдигне народа и да им покаже къде изгрява слънцето! Стига сме търпели!

2015.07.20 | 18:24

42
А защо ли аз не съм страдал?Дали не си си заслужил страданието?

2015.07.20 | 18:24

41
Страдал ли си мухльо, сигурно си бил невинен и без нищо си страдал.

2015.01.26 | 05:01

9
Не мисля, че народа трябва да се вдигне точно срещу полицията,има много други срещу които да се вдигаме!!!

2015.07.09 | 23:28

39
Който не може да пие, да не пие.Педерастки истории не обичам.
каката на баткото

2015.07.09 | 23:28

38
Лазаров ,така си ги научил тъпунгерите ,че за една жена и подкрепление - да викат бързо СОБТ - че ако мъжа доведе и домашното пуделче - спукана им е работата на ченгетата
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.07.09 | 23:28

37
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.07.09 | 23:28

36
Всички пияндета се научиха ако мине полицаят е виновен, жена пияна има две деца с чужд мъж - прител мъжът и в къщи гледа децата ха сега полицаят ли е пак виновен !

2015.07.09 | 23:27

35
Мъка,мъка.. ми кво да каже пияната свиня. Нали иска да отърве кожата ! Пълен смях.

2015.07.09 | 23:27

34
Пияната курва много ясно ,че ще каже ,че полицаите са я били.

Добави коментар

Водещи новини