Бандата от Варна работела и с килърите на Мила Георгиева

  • 24 януари 2015 06:58

  • 7862
  • 3
Бандата от Варна работела и с килърите на Мила Георгиева
©

Бандата, която бе арестувана при мащабна спецакция във Варна, работела и самостоятелно, и с хората на Мила Георгиева, задържани в София на 14 януари, научи "Преса".

Връзката между двете групи е синът на Мила - Мартин Георгиев, който живее с дъщерята на Радослав Калчев, известен като Черния Роди. Двамата имат и дете. Именно приближени на Черния се препълнили арестите по време на акцията във Варна.

По неофициална информация полицаите са заловили двайсетина души. Роди, който се смята за лидер на бандата, не е сред арестуваните. За него се знае, че е в Тайланд.

Според запознати престъпната банда, подобно на тези, подобно на тази на Мила Георгиева, се е занимавала с наркотици и силови действия - рекет, изнудване и побоища. Нейни жертви били хора от цялата страна. Групата от морската столица е подозирана и за поръчкови убийства.

Все още се издирва синът на Мила Георгиева - Мартин. Разследващите предполагат, че той се крие в страната, тъй като за момента няма данни да е напускал България.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7862 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.26 | 00:35

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
БОЛЕН МОЗЪК

2015.01.26 | 00:35

2
Ако бяхме нормална държава ти щеше да си в лудницата.

2015.01.25 | 16:17

1
Съгласен съм с всичко което казваш, но това че ще ни управляват "мутри" със средно и основно образование ... ми идва малко множко ! Ще те попитам, ... ами като до сега ни управляваха все "вишисти" от всички спектри на науката и техниката, защо сме на това дередже ??? Според мен дипломата акъл не дава, и даказателството за това е нашата държава ! Тук се назначава не по качества и знания /т.е. акъл/, а по диплома !??? А резултата от това е ОЧЕВАДЕН !!!

Добави коментар

Водещи новини