Нито заподозрян, нито основна версия има за убийството на Татяна

  • 23 януари 2015 14:14

  • 1843
  • 0
Нито заподозрян, нито основна версия има за убийството на Татяна
©

Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова - началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов, каза говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова. Към момента няма и основна версия за показния разстрел.

Прокурор Стоянова е категорична, че тиражираното твърдение, че Татяна Стоянова е застреляна от сръбски гражданин не отговарят на истината. Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните. Единствено е уточнено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител. Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор.

Според полицаи, многото изстрели може и да са с умисъл за объркване на разследването. Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини. В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и движението по банковите сметки на Татяна Стоянова, която беше простреляна с 5 куршума на 12-и януари пред дома ѝ. Към момента няма следа, която да води до убиеца, твърдят от прокуратурата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1843 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини