Нашенка обяснява на Тръмп що е таратор

  • 23 януари 2015 10:27

  • 4837
  • 2
Нашенка обяснява на Тръмп що е таратор
©

Милиардерът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е похвалил нашенката Кристина Георгиева, която в момента е в Щатите, за да ни представи на “Мис Вселена”, пише в. "Монитор".

Световният конкурс, чиито права държи именно строителният магнат, ще се проведе на 25 януари в Маями.По време на една от репетициите за събитието Тръмп изказал личното си впечатление от Кристина Георгиева.

Из между 88-те участнички той и асистентите му похвалили брюнетката за перфектния английски и етикета й на поведение. Кристина ги впечатлила и с невинното си излъчване. 22-годишната софиянка учи международна бизнес администрация в холандския университет Тилбург.

Според официалния сайт на “Мис Вселена” българката обича да опознава различни култури, да открива нови места и да учи езици. Освен английски тя владее отлично и испански. Кристина вярва, че може да постигне всичко в живота с много труд и обичта и подкрепата на близките си.

“Когато няма с кого да си говоря, разговарям с кучето си Арни”, казва във визитката си за “Мис Вселена” нашенката. Като любима храна тя посочила студената супа таратор. Студентката е обяснила, че това е смес от краставици, йогурт и чесън. За най-необичайна своя привичка е посочила яденето с ръце.

Последвайте канала на

Novini.bg
4837 2

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.28 | 01:14

2
“Когато няма с кого да си говоря, разговарям с кучето си Арни” ако ти се засърби ми се обади
KURVASTOR

2015.01.27 | 13:32

1
Rintava krastavica,bialo sladko i NEchesan.

Добави коментар

Водещи новини