Голите прелести остават във в. "Сън"

  • 23 януари 2015 09:17

  • 4877
  • 1
Голите прелести остават във в. "Сън"
©

Любителите на дамски прелести могат да бъдат доволни - голите красавици отново се появиха на 3 страница на в. “Сън” в броя му от четвъртък.

Във вторник в. “Таймс” излезе с публикация, според която британският таблоид щял да загърби традицията си, датираща от 1970 г., да публикува на третата си страница сексапилни дами в оскъдно облекло.

Инициативата веднага бе приветствана от женските организации и държавния министър Ники Морган, която отговаря за жените и равноправието в Министерството на образованието.

Вчера обаче в. “Сън” отново публикува снимка на блондинка с гола гръд под заглавието “Пояснения и корекции”. “След появилите се в медиите съобщения държим да поясним, че това все пак е трета страница на “Сън”, а това е снимката на 22-годишната Никол от гр. Борнмът.


Във вторник от редакцията на таблоида не бяха потвърдили официално дали ще изчезнат от 3-та страница еротичните фотоси. “Сън” никога не е заявявал какво ще се случи с трета страница на изданието”, заяви пиарът на вестника Дилън Шарп. “Ще трябва отново да подновим борбата”, реагира общественото сдружение “Никога повече трета страница”, което вдъхновено посрещна в началото на седмицата вестта за евентуалното премахване на разголените снимки.



Миналата година самият Рупърт Мърдок, собственик на таблоида, изрази мнение, че е време за промяна на култовата трета страница във вестника, която според него вече изглеждала “демоде”. Но по-късно в Туитър 83-годишният медиен магнат добави: “Страницата е “демоде” според моите разбирания, но читателите не са на същото мнение!”.

Последвайте канала на

Novini.bg
4877 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.25 | 20:15

1
аЛЕЛУЯ братя, мммммммммйеееее

Добави коментар

Водещи новини