Секси клип вдигна акциите на Самарас

  • 22 януари 2015 11:40

  • 1665
  • 1
Секси клип вдигна акциите на Самарас
©

Гръцкият премиер Андонис Самарас лъсна в интернет със сексуални закачки пред камера, информира в. "Телеграф", позовавайки се на  сайтът "Бест нюз".

Клипът беше публикуван в популярния сайт за видеообмен  YouTube под заглавия "Тони Самарас - сексуално лечение". Името е препратка към известна едноименна песен на Марвин Гей. Кадрите са направени през 2012 г. по време на заснемане на предизборен клип на партията "Нова демокрация".

Чува се как Самарас е инструктиран от режисьора да се усмихва и да бъде по-секси и оптимистичен в изричането на апела си към избирателите. Тогава премиерът, който отново ще се бори за доверието на избирателите в неделя, подхвърля остроумно: "Да, сега е най-доброто време за секс".

Тази реплика по една или друга причина направи видеозаписа хит в Гърция, която е изправена пред критичен вот. Засега социологическите проучвания дават огромна преднина на радикалната лява партия СИРИЗА, която е за излизане на страната от ЕС.

Закачливият случаен запис на Самарас, изтекъл в мрежата преди няколко дни, може да донесе на отчаяния лидер повече гласове.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1665 1

Коментари 1

Добави коментар
Аз

2015.01.28 | 03:36

1
За какво излизане от ЕС говорите?! Лидера на СИРИЗА казва, че дори от еврото няма да се откаже! Очевидно няма никакво намерение да излиза от ЕС!

Добави коментар

Водещи новини