Спрях две обществени поръчки и ме нахрачиха, обяви ексминистър Ненков

  • 21 януари 2015 17:55

  • 3657
  • 1
Спрях две обществени поръчки и ме нахрачиха, обяви ексминистър Ненков
©

Предателство. Така бившият служебен министър на здравеопазването Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  характеризира властта от позицията си на бивш участник в нея.
„Взимането на подкуп, за да направиш нещо, се казва предателство“, аргументира се той в предаването „Лице в лице" по бТВ.


„В нашата система на здравеопазването има страшно много пари. Ако се управляват правилно, от тях ще може да се открадне и да остане. Това е моето гадно впечатление от властта“, подчерта Ненков.

„Това с ТЕЛК-овете е чудесна идея“, възкликна той по повод идеята на здравния министър Петър Москов ТЕЛК-овете да бъдат закрити.
„Нима не може един кардиолог да определи колко е болен пациентът? Та нали това прави по цял ден“, недоумява Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност .

Защитавайки дейността на министър Москов, Ненков даде, по думите му, чудесна идея за реформа.
„Защо всяка година се увеличават драстично цените на онколекарствата? По-добре ли ги лекуваме онкоболните? По-здрави ли са станали? Колко онкоболни излекуваха с моите 2,60“, запита ексздравният министър.

Аз спрях две обществени поръчки и ме нахрачиха, поясни обаче той с какво се възнаграждава дързостта и допълни: „Аз знам, че това, което е написано, не е вярно, ама какво от това“.

Помолен да сподели мнението си относно ваксините, ексздравният министър заяви:
„Добре, че не зависи от мен. Ако зависеше от мен, бих забранил всички реклами на лекарства, защото лекарството се изписва от лекар, а не се рекламира с едно усмихнато семейство. Защото там не се споменава, че част от тези лекарства сриват костния мозък, други изяждат стомаха. Нищо, че това го пише на листовката. Лекарства и ваксини не трябва да се рекламират по медиите, те трябва да се изписват от лекарите“.

На въпрос дали би подкрепил президента Плевнелиев за следващ мандат, Ненков отбеляза: „Моите взаимоотношения с президента Росен Плевнелиев са строго положителни. Ако той се кандидатира отново, аз ще гласувам за него, независимо кой е другият кандидат. Много ми е симпатичен на мен той“.

Последвайте канала на

3657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ели

2015.03.25 | 07:07

1
За това, да няма реклами на лекарства по телевизията съм напълно съгласна. Но да беше само това проблемът..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини