Ивайло Московски: Искам стабилни железници

  • 17 януари 2015 12:20

  • 1673
  • 5
Ивайло Московски: Искам стабилни железници
© Булфото

Решението, което вчера взехме съвместно с министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и представителите на синдикатите е следващата сряда да внесем постановление на Министерски съвет, с което да се прехвърлят 40 млн. лв. капиталов трансфер към субсидията за „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД, това каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета на жп гарата в гр. Карлово, днес, съобщиха от пресслужбата на ведомството. Той добави, че това ще позволи на държавния железопътен превозвач да отмени спирането на пътнически влакове.

Министър Московски коментира, че ще бъде ревизиран графикът за движение на спрените 38 влака, така че превозът на пътници да се осъществява нормално и добави, че ще бъдат възстановени всички влакове, за които е технически е възможно, защото за някои от возилата има предписание, че не са безопасни.

Наредил съм ръководството на БДЖ да проведе срещи с кметовете по места и с тях да бъде обсъдено кои са най-удобните влакове за техните жители, така че да бъде изготвен график за движение, който да отговори на конкретните нужди на хората, информира още министър Московски.

Стратегията за реформа и развитие на БДЖ ще бъде внесена в Народното събрание, за да бъде разгледана и приета от всички депутати. Това ще гарантира, че тя ще бъде изпълнявана, от което и да е ръководство на жп превозвача, както и от всяко следващо правителство, съобщи министър Московски.

Министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета се срещна с жителите на гр. Карлово и изслуша техните предложения и искания, свързани с движението на влаковете и развитието на българските железници. Лично, министърът ги информира, че ще бъдат възстановени за движение 8 влака, които ще спират на тяхната железопътна гара.

Обръщам се и към 32-та служители от Локомотивното депо в Карлово – то няма да бъде закривано и трябва да бъдете спокойни, ще запазите своите работни места, заяви министърът.

Искам България да има стабилна железница и ще работя за това, каза министър Московски на тръгване от Карлово.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1673 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.01.17 | 15:53

1
Режи Москов, няма влакове да первозват по 5-6 пътника на ден на загуба!

2015.01.18 | 11:27

5
Този министър е много нажежен, след като поред зима се е разсъблякъл по риза?

2015.01.18 | 11:24

3
Ами тогава да им прати един джип от Герб да ги превозва.
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.18 | 11:24

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.17 | 17:23

2
нафтата вГърция по евтина от България

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини