Томислав Дончев: България вече не е във външнополитическа изолация

  • 16 януари 2015 21:20

  • 1965
  • 4
Томислав Дончев: България вече не е във външнополитическа изолация
©

Франция даде отговор, на това което се е случило. Франция е единна. По-сложното да си зададем правилните въпроси и да намерим правилните отговори. Фронтовата линия минава през домовете ни. Това коментира вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването Панорама.

Тероризмът е и бизнес и индикация за тежки социални проблеми, които имаме в Европа.

Службите трябва да са силни, коментира Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

България вече не е във външнополитическа изолация, заяви той по повод на двете последователни визити през последната седмица. По думите му това е знак за подкрепа.

По отношение на Южен поток министърът заяви, че това, за което се настоява през последната седмица да има изчистване на ситуацията, за да се знае какво се случва.

България не е в ситуация да стои и да чака какво ще се случи. Имаме списък с алтернативи, посочи Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Светът се движи по непознат начин. Подобна е политическата ситуация в България - тук традиционните формати не вършат работа, коментира Дончев.

Това което се случва с БДЖ не би следвало да е точно отстъпване, а коригиране на една грешка. Това не е принципно даване назад, посочи министърът. Реформите не са модернистичен каприз, а въпрос на неизбежност.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1965 4

Коментари 4

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.18 | 06:48

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
Бял Полуовес

2015.01.18 | 06:47

3
Комунизмът,ислямизмът,путинизмът и сидерастията са идеологии на дегенератите и лузърите.

2015.01.18 | 00:34

1
Освен тези глупости, други не знаеш ли?Знаем,че нямаш гънки в мозъчната кора.

2015.01.18 | 06:47

2
ПАК СЕ ИЗКАЗВАТ АРТИСТИТЕ ОТ ГЕРБ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини