Страхотен апартамент с дървен интериор в Тел Авив

  • 16 януари 2015 10:05

  • 18242
  • 1
Страхотен апартамент с дървен интериор в Тел Авив
©

Този игрив и обзаведен изключително живописно апартамент се намира в центъра на Тел Авив. В момента се продава за 1.9 милиона долара.

Апартаментът е кръстен TLV Get Away, защото е откъснат от забързаното градско ежедневие. Той осигурява отлична среда за живот и въвежда в един свят на положителни мисли. Всичко това е възможно благодарение на дизайна, цветовете и декорациите, които превръщат това място в дом.

Вижте още: Интериорен справочник за дневна

Изчистен интериор, съвременен дизайн

Апартамент TLV Get Away е връх в съвременния архитектурен и интериорен дизайн. Въпреки че е малък и компактен, интериорът му е много изчистен и подреден. Няма остри ъгли, само заоблени повърхности. Това го превръща в едно изключително уютно място.

Ярките цветове на декорациите и мебелите оживяват всяко помещение. От друга страна в апартамента преобладават неутралните цветове, които се комбинират отлично с контрастиращи тонове и нюанси.

Чудати декорации украсяват жилищното пространство-забавни играчки, пъстри вази, няколко декоративни елементи за стимулиране и дори повишаване на креативността. Тази жизнена среда е идеална за един млад човек, които търси вдъхновяващ нов дом.

Изчистена спалня

В апартамента няма врати, само едно разделение за уединение в спалнята.

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун

Място за отдих

Дървената кухня

Интериорът е почти "опакован" в дърво. Изобилието от дърво създава чувство за топлина в този дом. Невероятно е как дървото продължава в един непрекъснат поток от пода до тавана и създава усещане сякаш обгръща стаята.


Компактна баня

Отново виждаме запазване на стила, дървото е застъпено във всяко едно кътче и създава топлина навсякъде. Всеки предмет има точна и ясна функция, няма излишни предмети, които да натоварват декора.

Вижте още: Компактни дървени къщи за студенти

Подобен стил и класа няма как да не са ви пленили. Приближете вашия дом към мечтания от вас интериорен дизайн. На помощ идват професионалистите, които ще ви придружат и напътстват във всяка стъпка. Пуснете безплатна заявка, описвайки желанията си и изберете най-атрактивната оферта към вас.

Оригинална статия:
http://maistorplus.com/blog/post/381/strahoten-apartament-s-dyrven-interior-v-tel-aviv

Последвайте канала на

18242 1

Коментари 1

Добави коментар
123

2015.03.17 | 14:56

1
Глупава безвкусица

Добави коментар

Водещи новини