Мис Дупе осакатя (снимки 18+)

  • 16 януари 2015 09:38

  • 14471
  • 1
Мис Дупе осакатя (снимки 18+)
©

Една от най-знойните бразилски хубавици - Андреса Ураш е на легло и не може да се движи. Мис Бум Бум постоянно публикува свои снимки от болничното легло и призовава младите момичета никога да не се подлагат на пластични корекции, а да се радват на естествената си красота, пише в. "Всеки ден".

Преди време Андреса бе спрягана от медиите в Бразилия като гадже на носителя на Златната топка Кристияно Роналдо. Тя по рождение има пищни форми, но за да ги подчертае, се подлага на серия от корекции, при които лекарите й слагат подплънки в дупето и бедрата.

За известно време Андреса е най-търсената манекенка в Латинска Америка. За нея се носят слухове, че е имала интимни отношения и с други известни футболисти.

Проблемите на пищната красавица започват през лятото на миналата година. От ден на ден болките в краката й задните й части стават все по-болезнени, докато Андреса се принуждава да потърси лекарска помощ. Пластичните хирурзи махат подплънките от краката й. Това не се оказало достатъчно, защото по шевовете започват да се появяват гнойни рани, които и до днес мъчат бившата Мис Бум Бум.

Андреса посреща Новата година в болницата. "Забравете за пластичните операции, те ни убиват", пише красавицата в интернет.

Последвайте канала на

Novini.bg
14471 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.29 | 09:20

1
gaz glava zatriva

Добави коментар

Водещи новини