Известен банкер прегазил сестрите Белнейски

  • 11 октомври 2011 06:32

  • 33864
  • 31
Известен банкер прегазил сестрите Белнейски
©

Разследването на убийството на сестрите Белнейски може да претърпи сензационен обрат. Това пише вестник “България днес” като се позовава на свои източници от службите за сигурност.

Според тях Росица и Христина все пак са били блъснати от автомобил, а след това е симулирано изнасилване за прикритие на следите. Чужда разузнавателна служба тези дни е подала сигнал на българските власти, базиран на оперативни данни. Според тях, въпросният автомобил бил с германска регистрация и принадлежи на един от най-известните ни банкери.

Имало сведения, че в деня на кървавото престъпление, въпросният банкер с добри позиции в кабинета “Станишев”, бил на лов в района на Пещера. “Това е сигнал, който тепърва ще се проучва”, лаконични били ченгетата, заети с разплитането на мистерията. 18-годишната Росица и сестра й Христина бяха открити мъртви в местността “Грамадите” край Пещера на 31 януари 2006 г. За последно майка им Фани ги видяла три дни по – рано. По онова време семейството живеело в края на Пазарджик.

Както е известно, в момента осъден за убийството на сестри Белнейски е бившият затворник Лазар Колев. Той обаче упорито не признава виновността си. И твърди, че е изкупителна жертва. Из Пазарджик и Пещера мнозина смятат, че Колев е набеден, за да бъде прикрит истинският инициатор на престъплението, който най-вероятно е известна фигура от политическите и бизнес среди на страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
33864 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
гост

2016.11.20 | 09:16

31
Със сигурност не е убиеца Л.Колев а някой политик или богат човек
tom

2016.11.20 | 09:15

30
Жалкото в тая история е, че стремежът на държавата да прикрие убиеца води до желание на народа чужди служби да разследват и да раздават справедливост. Държавата толкова не функционира, че да искаме чужденци да ни управляват е повече от трагична.
Иван

2016.06.20 | 13:38

29
Ето истинските убийци на сестрите Белнейски - http://vbox7.com/play:b737badd Това предаване е засекретено веднага след излизането си. Убийците на Белнейски са Румен Петков (бивш министър на МВР) и негов приятел (някаква мутра от Пещера)
кхй

2012.10.24 | 13:00

28
И туй ако е държава.Десет години прикриват истинския убиец.Та да се стигне до там чужди тайни служби да разкрият истинските убийци.Смрад ,смрад ,смрад.За друга дума не се сещам...
Данчо

2011.12.13 | 20:51

27
Тук е истината за Белнейски - http://vbox7.com/play:b737badd Това предаване беше засекретено веднага след излизането си на бял свят

2011.12.13 | 20:51

26
Вижте коментар 21 - Данчо в клипа се казва всичко няма какво да говорим повече

2011.12.13 | 20:51

25
Както казват Макс и другите - на много голяма част от разследващите и от съучастниците е ясно кой е убиеца (убийците). Дори на обикновените граждани е ясно че случая е замазан нарочно. Е, клко са тези пари, бе? Докога ще ни газят...
коментарчо

2011.12.13 | 20:50

24
Съжалявам,че живея в такава държава , в която убийството на две деца остава без последствие ,в която бързо бързо се намира изкупителна жертва да стои в затвора ,само и само да се прикрие истинския убиец, Най - вероятно дългогодишен спонсор на политическата клика.Съжалявам , че и моето дете расте в такава страна,в която ако казваш истината и имаш достойнство да защитаваш позицията си те самоубиват , унищожават или обезличават.Този случай е толкова показателен ,че политици,мутри мафиоти и преди и сега взаимно се прикриват и никога нищо няма да се разбере. Гарван гарвану око не вади - ето какво са казали прозорливо хората , затова няма да се разкрие нищо. Извеждат цар Киро с охрана в курорт,чудят се как да прикрият убийството на сестричките ,колко още деца трябва да си отидат , колко още Катуници трябва да станат ?! Какви грехове изплащаме ние българите ,каква е тази орисия ,че вечно да се въртим в кръг и да бъдем слепи и глухи?

2011.12.13 | 20:50

23
Нямам достъп до предишните страници с коментари - това го възприемам като репресия - явно много неудобни неща съм написал тук! Жалко, а иначе добре се забавлявах да смачквам фасона на тъпи гербари бълващи само псувни и закани! Жалко и за сайта, защото ИЗГЛЕЖДАШЕ ДОСТА МОДЕРНО, ама явно че и тука шетат психо-шамани-цензори! Да се чуди човек, защо след като цялата истина я държат гръмовержците от ГРАБ?
vanko76

2011.10.12 | 14:54

16
Това ако излезе вярно,ще е най големия позор за полиция,съд и прокуратура.И ако се докаже това нещо Лазар Колев трябва да осъди държавата и то за страшно много пари които пак,ще плаща народа заради некадърността на полицията,съда и прокуратурата.
нека да я осъдят.

2011.10.13 | 10:23

22
Ами сега да не би да не плаща народа за некадърността на цялата ченгесаро-комунистическа пасмина? Които са едни и същи толкова години, независимо как се казва партията. Единия бил опозиция, син лидер, ама завършил в Москва? Кой завършваше навремето в МОсква, ясно ли ти е изобщо? Да не би да не плащаме сега за всички напраскани неграмотни чавета,от онези, които се плющят на 11-12 години, з акоито не важат никакви закони, ами при тях било традиция. Хубаво ще е ако Лазар осъди държавата.

Добави коментар

Водещи новини