Татяна Стоянова е застреляна професионално (видео+снимки)

  • 13 януари 2015 06:01

  • 12183
  • 9
Татяна Стоянова е застреляна професионално (видео+снимки)
© Булфото

Татяна Стоянова е била застреляна професионално, убийството й прилича на екзекуция, коментираха насъбралите се край местопрестъплението. Някой вероятно я е следил, познавал е навиците й, пише 24 часа.

Тя е била причакана в гаража, излязла е от джипа, направила е две крачки и е била застреляна с два куршума в тила. Не е успяла да затвори вратата на гаража. Никой не е чул изстрели, възможно е оръжието да е било със заглушител. Татяна е живеела сама, кооперацията, в която е апартаментът й, е нова. Не е била омъжена, не е имала и приятел, казват колегите й. Тя е единствено дете. Родителите й живеят в другия край на града.

Майката на убитата Татяна Стоянова научила от журналисти и от новините, че детето й е убито. Това изплака Марияна Стоянова, когато пристигна на местопрестъплението, където дъщеря й бе застреляна с няколко куршума в главата. "Как може никой да не ми се обади, аз съм майка, защо трябва да научавам от журналисти, че детето ми е убито?", изплака жената. В това време бащата Иван се бе промъкнал между полицаите, от където се вижда тялото на убитата му дъщеря и извика: "Ела да я видиш, ела да я видиш, все едно е паднала и заспала", извика мъжът ридаейки. Заради тежкото състояние на родителите бе извикана линейка. Двамата първоначално се качиха в нея, но в последствие отказаха да бъдат закарани в болница. Те останаха на местопрестъплението да чакат новини как точно е убито детето им.

Тялото на разстреляната Татяна Стоянова беше откарано за аутопсия в МБАЛ - Пазарджик, малко преди полунощ, съобщава Marica.bg. Там ще стане ясно и какво точно е оръжието ползвано от убиеца. Сутринта ще бъде направен и повторен оглед на местопрестъплението, казаха криминалисти. Според тях не е изключен варианта жертвата да е познавала убиеца си. Тялото е разположено от дясната страна на джипа, с лице към изхода на гаража, който се намира под апартамента на жертвата. Вероятно Татяна е била следена и убиецът е знаел навиците и.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12183 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.15 | 23:31

9
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напъни българия с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
БЪЛГАРИН

2015.01.13 | 13:38

1
Болене прибирай се в лудницата бе,турско мекере миризливо! Защо се криеш да го кажеш по ТВ,за да не те осъди ББ пак ли за 200 хил.,че лъжеш като циганин,боли ли,боли а?
ТВ АЛФА

2015.01.15 | 23:31

8
ББ застрелял Сертов! Волен каза ,значи е истина,вярвайте му......
Българин

2015.01.15 | 23:31

7
Така става като махнаха всички свестни от полицията и забраниха на криминалистите да имат агенти. Преди се знаеше всичко,а сега е удобно на някой да е така.. За разчистване на сметки..
ТВ ГРОБ

2015.01.15 | 23:31

6
Да знаете че ББ не е Бойко Борисов от тефтерчето на Златанов !

2015.01.15 | 23:30

5
Има една максима: Смърт без причина няма. Много жалко за един млад живот, мир на праха им.
philipo66

2015.01.14 | 15:46

4
Как така във Франция се разправиха с убийците за по-малко от 48 часа,а тук при толкова показни убийства,няма заловен.Защо плащаме на повече от 60000 празноглавци?
philipo66

2015.01.14 | 15:42

3
Интересно,от къде ще да се е пръкнал професионалният убиец.Не съм чул по кварталите да има дружинки от такива убийци.
Dragon

2015.01.13 | 20:29

2
А ти какъв си? - ПЛАТЕН ПОМИЯР -"..просъскал агентът фашист, - не, КОМУНИСТ!.."

Добави коментар

Водещи новини