Москов заминава за Разград заради починалото пред болница дете

  • 05 януари 2015 12:27

  • 4008
  • 5
Москов заминава за Разград заради починалото пред болница дете
©

Министърът на здравеопазването д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва ще посети днес МБАЛ „ Св. Иван Рилски” - Разград, съобщиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването.

Причина за заминаването му е случаят на починало 8-годишно дете пред болницата.

Здравният министър ще бъде придружен от зам.-министър д-р Ваньо Шарков и националния консултант по хирургия проф. д-р Красимир Иванов.

Последвайте канала на

4008 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
георги

2015.01.31 | 09:13

5
обвиняваме само циганите ,че създавали проблеми на докторите на спешна помощ нима докторите нямат вина за закъсненията на линйките ,те щом разберат ,че болният е от малцинствен квартал за тях това е един нищожен случай и изобщо не се интересуват за последствията поради закъ,снението на линейката,така,че колкото закъснели линейки по вина на докторите толкова и бити доктори на спешна помощ ,пресата и медиите също едностранно да не отразяват нещата ,трябва да се даде гласност и на двете страни в конфликта , досега от нанесен побой над доктор от сп.помощ няма умрял или осакатен, но по тяхна вина поради закъсненията на линейките може би има десетки умрели ,така ,че д-р МОСКОВ БАВНО БЪРЗАЙ.

2015.01.31 | 09:13

4
Що стана ,та не ядохме ,явно има защо да ги бият "докторите " !Москов да си оправи ,първо раята и тогава да оправя циганите !

2015.01.31 | 09:13

3
toq e pule glupak i mo6enik
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.21 | 14:19

2
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2015.01.06 | 20:47

1
mamicata ti kurwo,lujec si i si ednoto-ni6to-musakow dolen gnusen

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини