Трудна година вещаят ясновидки

  • 29 декември 2014 10:28

  • 6658
  • 4
Трудна година вещаят ясновидки
© Булфото

2015 г. ще е по-трудна и от настоящата. Това прогнозираха в предаването "Добро утро, България!" ясновидките Цветанка Янакиева и Веси Стоичкова.

По думите им ни чакат още природни бедствия – ще има и наводнения, и земетресения, но жертви няма да има или загиналите ще са единици.

Преди години казах, че трябва да се проверят язовирите, но никой не ме послуша. Сега предупреждавам да се видят тунелите и въздушното ни пространство, каза Цветанка Янакиева.

Двете ясновидки не изключиха и възможност за военни действия на територията на Балканите. Има голяма вероятност правителството да не оцелее и да се проведат избори две в едно.

Причината ще са проблемите в управляващата коалиция. Борисов обаче и занапред остава водеща политическа фигура у нас. Хората ще са нещастни и обезверени заради глада и мизерията. Въпреки това България ще се превърне в световна сензация, допълва ясновидката.

Според Янакиева в Родопите – близо до Кръстова гора, ще бъде открита археологическа находка със световно значение. Веси Стоичкова обаче смята, че това ще е уникалното самовъзстановяващо се цвете – орфеевото цвете.

Интерес към него проявяват дори от Пентагона. Откритието ще даде нов тласък на медицината и ще бъде намерен лек за много болести, които в момента се считат за нелечими.

2015 г. ще е много трудна, но минем ли я, нещата ще тръгнат нагоре, заявиха ясновидките. По думите им още през март ще получим средства, които ще бъдат издействани от премиера Борисов.

За да се оправим обаче, трябва да започнем да се молим за всички, а не само да критикуваме и да плюем, призоваха гостенките.

Последвайте канала на

6658 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.30 | 08:17

4
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са тове дело! Тикво! Цяла България (без изключение) те мрази и се моли да се гътнеш по-скоро!
3

2014.12.30 | 08:16

3
питам се защо тролове и луди стоят пред компютрите и фекалят с едни и същи постове навсякъде

2014.12.29 | 21:37

2
vashiat sviat si otiva .ostanaloto e dara bara .balgaria ne q chaka nishto dobro shte i ostane imeto .koito oselee shte jivee no s drygi chyjdenci ,sveta kato cialo shte se razpada za dve god shte izmrat 1 miliad.do 2021 shte badat strashtni i yjasni niama da ima voda nito rekolti goliama sasipia celi darjavi shte izcheznat i obrazyvat novi.

2014.12.29 | 21:36

1
защо се дава трибуна на тези вещици?

Добави коментар

Водещи новини