Ахмед Доган: ГЕРБ е опасна за България

  • 08 октомври 2011 19:12

  • 11581
  • 46
Ахмед Доган: ГЕРБ е опасна за България
© Интернет

Председателят на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от заедно с Централния лъч на Предизборния щаб на движението, заместник- председателите на ДПС Филиз Хюсменова, Алиосман Имамов, Христо Бисеров, народните представители Янко Янков, избран от район Сливен, Рамадан Аталай, Искра Михайлова, Нигяр Джафер, Четин Казак и Ердоан Ахмедов, секретарят на Националния предизборен щаб Мустафа Карадайъ, областният председател на ДПС Сливен Мустафа Мустафов и зам.-областният председател на ДПС Варна Кадир Кадир пристигнаха в с село Ябланово, община Котел, за да изразят подкрепата си към кандидата за кмет на община Котел Христо Киров и на Ябланово Джамил Чобанов, кандидатите за общински съветници и кметовете на населени места в общината.

„Ако има 10 селища в България, които да имат заслуженото право да кажат, че ДПС е тяхната партия, едно от тях е Ябланово.”-с тези думи Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от приветства събралите се на предизборния митинг жители на Ябланово. Лидерът на ДПС отбеляза, че знае, че яблановчани имат амбицията селото им да стане град. „Е, вярно е, че не от всяко село става град, но Ябланово може да бъде.” заяви Доган и добави, че за това, че ДПС може да управлява, вече и враговете им знаят. „Имаме много подготвен екип, това е безспорен факт, затова ни дайте тази възможност” изтъкна той.

Председателят на ДПС призова събралите се да не допускат да ги лъжат и манипулират и допълни, че алабалистиката в политиката лесно се вижда. По думите му, в държавен план, колкото повече ГЕРБ е на власт, толкова по- опасна е за България, защото „те и хабер си нямат как да управляват, а искат още две години да управляват.” „Нашата основна цел е да победим в местната власт и да създадем условия и предпоставки за предсрочни парламентарни избори.” заключи Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Христо Киров, кандидатът за кмет на ДПС за Котел каза, че в района на всички последни избори ДПС печели над 90% от гласовете. „Сега е време отново да дадем своя вот за ДПС, защото откакто ГЕРБ управляват, са стопирали всички добри проекти, върху които се работеше в общината” призова жителите на Ябланово настоящият и кандидат за кмет на Котел.

„Ябланово е знак за цяла България и тук е едно от местата, от които е тръгнала демокрацията на България- създаването на ДПС, като стожер и символ на защита на правата на неоправданите” обърна се към множеството Янко Янков, депутат от сливенския многоизбирателен район от ДПС. Той подчерта, че всичко, направено тук през последните години, е със съдействието на ДПС и допълни, че местните избори са толкова важни този път, колкото никога не са били важни за съдбата на България и това е защото изборите ще определят, кой ще участва в следващото управление. На тези избори ГЕРБ трябва да разберат, че няма да им позволим да продължат политиката на провал, тази провалена политика, с която гонят младите хора извън пределите на родината, каза още Янков.

Той заяви, че с манипулации ГЕРБ са лишили над 150 хиляди гласоподаватели от право на глас и това са гласоподаватели на ДПС. „Но аз вярвам, че това, от което ни лишават, ние ще го получим от другите български граждани, които все повече вярват и се доверяват на ДПС. Защото вие имате право на качествен живот, на добро управление, а само ДПС системно и последователно води такава политика.” подчера народният представител от Сливен.

Рамадан Аталай, народен представител от ДПС оцени Ябланово като уникално място в България. „Сигурно не сме направили всичко, което сме ви обещавали, но също така е сигурно, че ДПС е единствената партия, която се явява при вас не само на избори, а и на вашите празници и когато имате проблеми. Така че ви моля да гласувате доверие на ДПС” призова Аталай.

„Ние, целият екип на г-н Доган, сме тук, за да ви благодарим и за да ви уверим, че няма да ви оставим.” обърна се към яблановчани заместник- председателят на ДПС Алиосман Имамов. Той заяви, че за ГЕРБ не е приоритет българското село, българският земеделец. „Тяхната политика е всичко да влагат в големите градове, противопоставяйки хората от тях срещу хората от селата.” каза народният представител от ДПС.

„Идеята която ни обединява е ДПС” сподели Нигяр Джафер, народен представител от ДПС. Тя призова, да направят така, че заедно да се погрижат за бъдещето на децата си. „От нас зависи бъдещето на младите хора. И не забравяйте, че най- голямата опасност днес, която идва от управляващите, е опитът им да превърнат социалните, здравните проблеми и проблемите с безработицата в етнически. Не трябва да допускаме това!” категорична беше Нигяр Джафер.

Искра Михайлова, народен представител от ДПС каза, че в България местната власт е изключително важна, защото кметът решава, определя и помага. „Кметът определя бъдещето. Той, заедно с общинските съветници, носи отговорност за развитието на общината” допълни Михайлова. „Призовавам ви да избираме тези, които много работят. Защото има много работа да се върши. Избирайте тези, които ще я свършат! Покажете, че е важно! За нас е важно. ДПС е силата, която ни обединява в нашите различия.” завърши изказването си народният представител.

Заместник- председателят на ДПС Христо Бисеров заяви: „Толерантност днес означава решителност!”

„Всички знаете, че когато е трудно, се обръщате към хората, които са най- близко до вас. Това са вашите кметове.” каза евродепутатът Филиз Хюсменова и добави, че кметовете трябва да се справят с проблемите и днес трябва да го правят, въпреки правителството. „Уверявам ви, че целият този екип ще помага на вашия кмет, ако той е от ДПС. Аз лично се ангажирам да помагам от Брюскел с всички възможности, които дава Европейският съюз.” обеща заместник- председателят на ДПС.

Последвайте канала на

11581 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
bg

2011.10.15 | 22:53

21
Повдига ми се от тоя мазен резан фес,да си ходи в мангалско-турската смръдлива турчуландия и да гние с останалите черни маймуни ! Тия не разбраха ли,че в Европа не искаме такива подобия на хора със съмнителна хигиена и никаква култура ! Това турците и мангалите са нагледен пример за образцов генетичен боклук !!!
:D

2013.11.14 | 08:17

46
генетичен боклук са българите дето даже и прадедите си не познават - в България чистите българи са не повече от 10% всички др са мелези . колкото и да ревете и да се правите тва е самата истина - ако някой от вас е чел някога за историята на българия ще видите от каде идат сички
Ива

2013.11.14 | 08:16

45
Аве, не се ли усещате, че тоя е турчин! ;x Каква работа имат турците в Министерството? Тоя Ахмед Доган да си гледа ислямските простотии и дано да гръмне! Заради него ИМА КРИЗА!!!!!!!!!!
ечо

2013.11.14 | 08:16

44
опасен за България си ти ахмед защото си турски наемник и защитаваш интересите на турция.защо гласува против геноцида от турците над българите в батак и в цяла България-защото не си българин-вън от родината ни-предател.
Rosen

2011.10.15 | 22:54

28
Турците на сапун.

2012.01.23 | 10:35

43
и ти също стани на съпун бе педал и иди си измии миризливия задник
bulgarin

2011.10.22 | 20:43

42
единствената опасна партия за България е ДПС,няма ли кой да го гръмне,тоя фес???
crazu hors

2011.10.22 | 20:43

41
Този фес, още ли не е в затвора??????
valo

2011.10.22 | 20:43

40
направо се чудя тия срама нямат ли,сякаш при тях България цъфтеше,баси наглеците,всеки обикновен човек може да критикува ама не и тези идиоти
864

2011.10.22 | 20:42

39
Хитлер пита три еврейчета: - Ти какво искаш да станеш? - Ами, аз искам да стана адвокат. - А ти какво искаш да станеш? - Искам да стана космонавт. - А ти какво искаш да станеш? - Аз искам да стана лекар. - Пуу, че сте нахални, аз питам сапун или веро.
яко

2011.10.15 | 23:00

38
ама самият хитлер е бил евреин :D
верваите ми

2011.10.15 | 22:59

37
ББ и доган играят заедно,не го ли разбрахте?
evgeni

2011.10.15 | 22:58

36
Този канален плъх пак се показа на политическата сцена да подчертае-"Разбирате ли колко се мразиме с Борисов". А пък и "Стършела" някога се опита да внуши ТЕМАТА като бутна БАРБЕКУЮТОВсичко това е по сценарий на АБВ- ГОЦЕ Хилендарски,да неби гласове ot загубили доверието,отидат в друго пространствоосвен това на Столетницата и нейните Метастази като ДПС и ГЕРБ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини