Закърбърг опитал да спре заснемането на "Социалната мрежа"

  • 20 декември 2014 13:45

  • 2528
  • 3
Закърбърг опитал да спре заснемането на "Социалната мрежа"
©

Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Закърбърг не искал студентските му години да бъдат пресъздавани на големия екран във филма "Социалната мрежа", показва един от имейлите публикуван след хакерската атака срещу Sony.

Имейлът е един 32-те хиляди публикувани в последните седмици от хакерите проникнали в базата данни на филмовото студио на Sony. Спечелилият Оскар филм, който е написан и продуциран от Аарън Соркин, разказва историята на създаването на Facebook. Според Закърбърг много от нещата във филма са пресъздадени грешно, въпреки че начинът му на обличане е бил представен много точно. "Целият филм се върти около това, че съм с това момиче (което не съществува в реалния живот) ... което ме зарязва... което се е случвало доста в реалния живот," казва Закърбърг след излизането на филма.

"На практика цялата идея на филма е, че причината поради която съм направил Facebook е защото съм искал да имам повече момичета, или съм искал да влизам в някакви клубове. Създателите на филма просто не могат да проумеят, че човек може да създаде нещо просто, защото обича да създава неща... Интересното са нещата, върху които са се концентрирали да пресъздадат вярно – като например всяка тениска и блуза, с която съм във филма всъщност е тениска или блуза, която притежавам."

Още прочетете тук.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2528 3

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.21 | 23:12

3
евреин да направи нещо заради любов към жена?

2014.12.21 | 23:12

2
МНОГО ЯСНО, КОЙ НАЛИВА ТОЛКОВА ПАРИ В ЕДНА МРЕЖА ЗАРАДИ МОМИЧЕ?

2014.12.21 | 23:12

1
до 5 години цоциалната мржа няма да я има

Добави коментар

Водещи новини