Ден на траур в Мъглиж

  • 20 декември 2014 12:13

  • 1328
  • 1
Ден на траур в Мъглиж
© Булфото

Ден на траур е обявен в община Мъглиж.

Това каза кметът на общината Господин Господинов. "Все още не са започнали официалните огледи в завод "Балистика", защото процедурата е 24 часа и има период, в който не трябва да се работи на мястото на произшествието", обясни кметът, цитиран от БТА. По думите на Господин Господинов, няма никаква опасност за жителите на общината. Апаратурата, която следи за качеството на въздуха  показва показатели в нормата. Кметът на Мъглиж заяви, че няма информация за причината за взрива, защото заводът е на частна фирма и огледите се извършват от специализирани органи. Загиналият работник е от Казанлък, обяви още кметът.

След 12.00 часа днес се очаква комисия от експерти да посети мястото на инцидента, при който загина един мъж, две жени пострадаха тежко и са настанени в Клиниката по изгаряне в "Пирогов", а двама работници бяха ранени по-леко.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.12.20 | 15:40

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини