Майката на убитите в Австралия деца беше задържана

  • 20 декември 2014 10:42

  • 1691
  • 0
Майката на убитите в Австралия деца беше задържана
© gettyimages

Майката на седем от осемте деца, намерени мъртви в жилище в австралийския град Кеърнс, в Североизточна Австралия, беше арестувана за убийство, предаде БТА, позовавайки се на АФП.

Историята потресе страната три дни след заложническата криза в Сидни. Майката на повечето от убитите деца е на 37 години. Тя е била арестувана по подозрения за убийството на децата, но засега обвинения на жената не са повдигнати. Според полицията 37-годишната жена има роднински връзки и с осмото убито дете.

Труповете на децата на възраст от 18 месеца до 15 години бяха открити в петък в къща в Кеърнс от най-големия брат в семейството, 20-годишен младеж. Според медиите жертвите са били намушкани. Майката на седемте от децата също беше намерена ранена в жилището и беше приета в болница. Тя остава в клиниката, но заради мярката за ареста е поставена под полицейско наблюдение. Според разследващите жената оказва съдействие на полицията. В жилището, в което се разигра трагедията, е живеел и приятелят на жената, който не е баща на нито едно от децата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1691 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини