Коледно чудо за малката Калояна

  • 20 декември 2014 08:30

  • 1434
  • 2
Коледно чудо за малката Калояна
©

Павлина и Енчо Енчеви вярват вече в добротата и се молят за коледно чудо.

Само за броени дни семейството от Добрич успя да събере почти цялата сума, която е нужна за операцията на 8-годишната им дъщеря Калояна, съобщава „Стандарт“. Малката сладурана е с ужасната диагноза тумор в мозъка, който веднъж вече - на 24 септември, е опериран в клиника в София. След по-малко от два месеца обаче - в началото на декември, кошмарът се връща. Кали отново започва да губи зрението си, да страда от главоболие и нов ядреномагнитен резонанс показва, че туморът се е възстановил напълно.

Родителите са решени да опитат лечение в клиника в Турция и затова се обърнаха с апел към тези, които могат да им помогнат в трудния за тях момент със събиране на пари за операцията, която не е по силите на семейството за лечението на единственото им дете. „Повярвах в коледните чудеса и добротата на хората. Благодаря на всички, които в навечерието на празниците отделиха и дариха средства, за да може дъщеря ни да види подаръците си под елхата и вярвам, че ще ни споходи коледно чудо и Кали ще се оправи“, каза през сълзи майката на път за Турция.

Павлина допълни, че от клиниката са ги повикали на преглед, като са им съобщили, че по данните от епикризата операцията ще им струва 31 100 евро. „До четвъртък вечерта в сметката имаше между 53-54 хил. лв. Искрено вярвам, че докато ние сме на преглед, с помощта на хората ще успеем да съберем сумата за операцията“, казва Павлина.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1434 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.23 | 17:24

2
borete se i ne se sramuvaite da iskate pomo6t.Vse o6te ima mnogo dobri hora,koito 6te dadat i poslednite si stotinki.vse pak decata sa bude6teto na bulgariq.dano tazi koleda e nai 6tastliva za va6eto semeistvo.I nai vajno e da ne se ot4aivate ,a silno da vqrvate.po koleda stavat 4udesa
Ivo Parvanov

2015.05.23 | 17:23

1
Dai boje vsekimu . DANO

Добави коментар

Водещи новини