Малък Тошко още не си е взел колата от Биг Брадър

  • 20 декември 2014 07:26

  • 6232
  • 8
Малък Тошко още не си е взел колата от Биг Брадър
©

Пет дни след финала на „Биг Брадър Ол Старс” лъскавият джип на Тодор Славков отлежава сред декорите на шоуто в Нови хан, пише в. „Монитор”.

Верен на принципа, че не държи на материалните неща, внукът на Тато така и не споделил с продуцентите кога ще отвори гаража си за мощното возило. Разполагал със стара, но вярна шкода, с която на този етап не иска да се разделя. Искал и изтрезвителен период, в който да осмисли статута си на любима риалити звезда на България с малко бира, верни приятели и липса на камери. Трофеят на четири колела, който Славков отстреля като победител във формата на Нова, по всяка вероятност ще бъде претопен в погасителна вноска за тлъст заем.

Близки до обкръжението му издават, че от средата на лятото е бойкотирал вноските по кредит от половин милион. „Радвам се, че спечелих, защото това беше соцвариантът на формата, но не искам да прекарам тези първи моменти на... не знам на какво. Никой да не си помисли, че не се радвам, но ще се скрия, за да прекарам момента сам със себе си.”, изфъфли Тодор и вместо да свали шапка на гласувалите за него зрители, се барикадира в тоалетната на Къщата. Ключовете за колата Славков прие с дебилната усмивка, с която дядо му навремето откриваше заводи за полупроводници. На афтърпартито в клуб в Студентски град обаче се е раздал – пял на ухо на фолк идола Константин, объркал силиконовия бюст на Албена Вулева с джойстик и удавил стреса от изолацията в уиски. А после посрещнал с бронята на тежкия си махмурлук торнадото от хейтърски коментари за триумфа му в шоуто.

„Чувствам се ужасно затъпял от целия ми престой. Тези месеци в затворено пространство със сигурност не се отразяват добре на мозъчните клетки. Честно казано в затвора бе по-лесно, отколкото в Къщата, защото имаше ред. В Къщата имаше само интриги, скандали.”, сподели бохемът след участието си във „ВИП Брадър” през 2009 г. Тогава страстта му към чашката избледня на фона на способността му да разсмее и некролог, а и пред широкия спектър социални мисии, в двата края на които стоя рециклиране на боклуци в цех и иск депутатите да дарят по една заплата за благородна кауза. Победител в шоуто стана Део, но Малък Тошко скъса окончателно с анонимността, която така усърдно търсеше от 1996 г насам, когато обвиненията за участие в групово изнасилване срещу него отпаднаха окончателно.

„Не съм искал да се афиширам, защото, първо, дълго време ме нямаше в България. Не мисля, че съм постигнал кой знае какво в живота си, не говоря в личен и семеен план, а в обществен, за да съм интересен на хората. От това шоу обаче излязох по-богат. Сблъсках се челно с фолк музиката, а преди бях тотално против нея”, лаконичен бе синът на Иван Славков-Батето.

Дебютната му наздравица в прайм тайма на Нова обаче отвори кутията на Пандора и три години по-късно Тодор дефилира по боксерки и като ерген в друго риалити - „X Милионер търси съпруга” по TV7. В него бохемът тушира слуховете, че е наследил милиони и може да издържа поне две поколения наследници като реститут. „Милиардите, за които се пише и говори, са митология. Не знам дали има вече нормален човек, който ги вярва тези глупости. Ако ги имах тези пари, нямаше да живея в България, нямаше да работя.” И до днес въпросът „С какво се издържа внукът на Тодор Живков” е обвит в мистерия, близка до разкодирането на формулата за Coca Cola. “Занимавам се с бизнес. Нормален, легален, плащам си данъците.

Имам участие в няколко фирми, но няма да кажа каква е дейността им.”, повдига завесата над тривиалния си делник Тошко. Освен банковата му сметка в криза в момента е и личният му живот. Славков е разделен със съпругата си Силвия, бивша муза на подземния бос Поли Пантев. Искрата между тях пламва след 15-годишно приятелство и плейбоят я определя като единствената жена, от която е пожелал да има дете. Днес двойката си поделя грижите за Катерина, а Тодор мечтае за син. „Един ден преди да влезе в болницата, където почина, едно от нещата, които баща ми ми каза, беше, че иска да се продължи рода, да направя син”, изповядва се Славков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6232 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
БЪЛГАРИН

2014.12.22 | 19:53

8
Е...ах ти и държавата,щом този боклук ѝ е баш ВИП-а...!

2014.12.22 | 19:53

7
Защо се подигравате с момчето? На него трябва да му се помогне.
ivo

2014.12.22 | 13:28

6
Добре де как спечели ,като всички не го харесваме? Или е нагласено, или интелигентните хора не го гледат и не гласуват за тази пародия.

2014.12.21 | 19:24

3
Vsichkite formati na tova poshlo i dolnoprobno predavane,sa naglaseni ot producenta .
м да

2014.12.22 | 13:28

5
още ли не е отрезняло говедото...
A4kiopek

2014.12.21 | 19:24

4
той още не може да изтрезнее, ква кола 6е взима, кви 5 лева, кви торби цимент, кви индианци ви гонят беееее?
R 8

2014.12.21 | 19:24

2
ALKOHOLIK DOLEN....
ФАКТ

2014.12.21 | 19:24

1
САМО ХОРА С ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ МОЖЕ ДА СА ГЛЕДАЛИ ТАЗИ ПОВЪРНЯ !!

Добави коментар

Водещи новини