Найден Зеленогорски: Има нещо скрито отзад (видео)

  • 19 декември 2014 19:55

  • 1411
  • 3
Найден Зеленогорски: Има нещо скрито отзад  (видео)
©

За нас е важно това, че беше нарушено коалиционното споразумение и за съжаление това предложение не беше обсъдено с коалиционните партньори”, подчерта Зеленогорски.

По думите му няма никаква политическа логика в това ГЕРБ да гласува с ДПС. „Няма никаква политическа логика, очевидно има нещо отзад, зад прозрачността, за която се борим. Няма политическа логика в това, че карате хората да протестират с това безсмислено решение. Защо бързаме? Защо затворихте устата на хората, които ви подкрепят?”, запита Зеленогорски.

„Днес взехте решение, което няма никаква политическа логика”, подчерта той. „Отзад има нещо скрито, честито”, каза още Найден Зеленогорски.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1411 3

Коментари 3

Добави коментар
един простак

2014.12.20 | 10:22

2
Не разбират ли гербаджиите, че с това гласуване и подкрепа от страна на ДПС, депесарите ги вкарват в капан. Отново протести и отново избори но вече без управление от герб.
Идеал Петров

2014.12.20 | 16:30

3
Гербаджиите разбират,че поне половината частни пенсионни фондове са окрадени от мафиоти и искат да дадат възможност на хората да спасят парите си.
ОТ ПЛЕВЕН

2014.12.20 | 09:35

1
КОГАТО СТАНА КМЕТ НА ПЛЕВЕН ЗАД НЕГО СЕ КРИЕШЕ ИВАН СОКОЛОВ КАТО СИ СМЕНЯХА МЕСТАТА .А БЕ НАЙДЕНЕ КУЧЕ КЪДЕТО СЕ Е НАУЧИЛО ДА ВЛАЧИ ПОДЛОГИТЕ ,ПЕДЕРАСТ И КУ-ВА ЛЕСНО НИКОГА НЕ СЕ ОТОДУЧВАТ.

Добави коментар

Водещи новини