Един загинал и седем ранени след преобръщане на микробус

  • 19 декември 2014 19:44

  • 3566
  • 1
Един загинал и седем ранени след преобръщане на микробус
©

Един загинал и седем ранени след преобръщане на микробус в района на разклона за мотополигона край севлиевското с. Горна Росица, съобщиха от МВР.

Трагедията се е разиграла около 17.45 часа. Подаден е сигнал за пътнотранспортно произшествие на пътя между Севлиево и Габрово, в участъка при разклона за мотополигона край севлиевското с. Горна Росица.

По първоначални данни, микробус "Форд Транзит" със 7 пътници, след удар с товарен автомобил, се е отклонил от пътя и се е преобърнал вдясно от шосето.

При инцидента на място е загинал шофьорът, седмината пътници са пострадали, като един е с по-сериозни наранявания. На пострадалите ще бъде оказана медицинска помощ в болница. На мястото на катастрофата са пристигнали екипи на полицията и пожарната. Движението е регулира от екипи на "Пътна полиция". Предстои изясняване на обстоятелствата и причините, довели до тежкото произшествие.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3566 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.12.26 | 20:19

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини